Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Liderul CJT, Călin Dobra nu vrea un preşedinte caare transmite ură, aroganţă şi dezbinare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înconjurat de consilieri locali şi judeţeni, dar şi de parlamentari, preşedintele CJT, Călin Dobra s-a prezentat la urne.

Printre cei care l-au însoţit se numără deptaţii Bianca Gavriliţă şi Alfred Simonis, dar şi consilierii Luminiţa Ţundrea şi Romaniţa Jumanca.

Dobra şi-a exprimat dreptul constituţional la secţia de vot amenajată în incinta Şcolii Generale nr. 25 din Timişoara.

“Am fost astăzi, împreună cu colegii mei, să votăm pentru un preşedinte care va reprezenta toţi românii, un preşedinte devotat, pentru un preşedinte care ştie să susţină România, indiferent dacă este în ţară sau peste hotare, şi nicidecum un preşedinte care a transmis în ultima perioadă aroganţă, ură şi dezbinare. Sunt convins că după ora 21:00, când se vor închide secţiile de votare, România va avea un preedinte, doamnă”,  a spus preşedintele CJT, Călin Dobra, la ieşirea de la urne.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login