Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Laura Chindriș, consilier local ALDE: Primarul Robu majorează taxele în loc să atragă bani europeni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Taxele și impozitele locale ar putea fi majorate de anul viitor. 

Propunerea vine din partea primarului Nicolae Robu. Astfel că, din 2019 timișorenii vor scoate cu 50% mai mult pentru impozitul auto, spre exemplu.

CITEȘTE ȘI: Ceremonial militar și religios la Timișoara, de Ziua Veteranilor!

ALDE Timiș nu susține acest lucru și nu este de acord cu deciziile administrației conduse de Nicolae Robu.

Primarul Robu nu atrage bani europeni, dar împovărează populația cu majorări ale taxelor și impozitelor. Dacă atrăgeam doar jumătate din banii europeni pe care puteam să-i obținem foarte ușor, nu numai că nu trebuia să creștem taxele, dar putea primăria să vină cu extra facilități pentru timișoreni. Două sute cinci zeci de milioane de euro sunt bani eligibili, nerambursabili, de care administrația putea să dispună”, a spus Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Bătrân bătut cu bestialitate şi jefuit! De frică, pensionarul nu a mai ieşit din casă până a doua zi

Primăria Timișoara a încercat și anul trecut să majoreze impozitele pentru clădiri nerezidențiale, însă, proiectul nu a trecut de Consiliul Local.

Toate aceste propuneri îl au ca și autor pe primarul Nicolae Robu care a promis că impozitele locale nu vor crește sub mandatul său”, mai spun reprezentanții ALDE.

Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2018 16:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login