Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Culmea penibilului! Sămărtinean cerşeşte funcţia de vicepreşedinte al CJT, pe treptele instituţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean, demonstrează încă o dată că este depăşit de situaţie.

După ce a anunţat ruperea protocolului cu PSD, asumându-şi pierderea funcţiilor obţinute ca urmare a negocierilor, acum, cerşeşte postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

CITEŞTE ŞI: Este prăpăd în vestul ţării! Ploaia torenţială a blocat drumuri şi a inundat mai multe gospodării

Realizând într-un final că funcţionarea Consiliului Judeţean nu depinde de cele două voturi ale PMP, vremelnicul preşedinte al filialei a ieşit la atac.

Acuză PSD de furt, oferind o explicaţie halucinantă, conform căreia, postul de vicepreşedinte al insituţiei le revine PMP-iştilor.

 “Vrem să tragem un semnal de alarmă şi să anunţ public că în momentul de faţă se fură funcţii în Consiliul Judeţean Timiş. Vreau să atrag atenţia că preşedintele CJT, aflat pe o funcţie nemuncită de el, ci lăsată liberă de Sorin Grindeanu, care a plecat în funcţia de prim mininstru, face azi legi noi şi fură funcţii  muncite Partidul Mişcarea Populară. Aceasta a fost o funcţie câştigată de noi în urma alegerilor din 2016 şi în urma negocierilor purtate cu Sorin Grindeanu. Din păcate, astăzi asistăm la un furt masiv, la o anomalie. Funcţia care îi revine PMP se va face cadou otrăvit, celor de la UNPR”, a spus preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

CITEŞTE ŞI: FOTO Un drum din pământ, impracticabil iarna, transformat complet! A fost pentru prima dată asfaltat

Atitudinea lui Sămărtinean trădează o disperare maximă. Funcţia de vicepreşedinte CJT, din care a vrut-o înlăturată pe Roxana Iliescu, şi pe care şi-o doreşte cu atâta ardoare, a fost deja “vândută”.

Preşedintele PMP Timiş i-a promis-o lui Dumitru Boboi, locul 12 pe listă, iar acum s-a trezit că “marfa” nu mai există.

Dovada jocului murdar făcut de acest Sămărtinean stă chiar grupul de oameni de care s-a înconjurat astăzi.

La declaraţia de presă susţinută abuziv, pe treptele Consiliului Judeţean, au lipsit chiar cei îndreptăţiţi să revendice postul de consilier judeţean lăsat liber de Roxana Iliescu: Georgeta Rus (locul 3), Radu Şumălan (locul 4) sau Sorin Cociobea (locul 5).

 

Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2018 15:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login