Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Uniunea Bulgară din Banat se dezice de deputata Petronela Csonkany care a votat pentru modificarea Codului Penal!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uniunea Bulgară din Banat este în conflict deschis, de mai bine de jumătate de an, cu deputata Petronela Mihaela Csonkany.

CITEȘTE ȘI: Au crezut că au dat lovitura vieții! Trei tineri au furat o borsetă plină cu bani, dar au fost prinși rapid de polițiști!

În plus aceasta a votat ieri pentru modificarea Codului Penal, deși nu s-a consultat cu nimeni din cadrul Uniunii despre modul în care trebuie să voteze.

Deputata Csokany Petronela Mihaela nu a solicitat și nici nu a primit mandat din partea Uniunii Bulgare din Banat – România referitor la modul în care să voteze. Votul deputatei Csokany Petronela Mihaela a fost exprimat în nume propriu, urmărindu-și un interes personal. În acest sens invederăm opiniei publice că există o plângere penală, depusă în 18 ianuarie 2018, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pe numele deputatei”, au transmit astăzi reprezentanții UBBR.

Deputata bulgarilor se află în conflict cu UBBR, după ce la începutul acestui, în urma unui control al ANAF, s-a stabilit că timp de aproape 10 ani nu a achitat niciun leu în contul obligațiilor de plată a impozitului pe veniturile din salarii și contribuțiilor sociale pentru cei 17 angajați ai formațiunii politice. În toata această perioadă Petronela Mihaela Csonkany s-a ocupat de contabilitatea Uniunii. Prejudiciul stabilit de ANAF este de aproximativ 850.000 de euro. 

În aceste condiții au fost organizate noi alegeri pentru stabilirea unei noi conducere. Petronela Csokany a contestat alegerile în urma cărora Nicolae Markov a ieşit preşedinte.

CITEȘTE ȘI: De trei ani, Venue găzduiește momente pentru o viaţă

Deputata Csokany Petronela Mihaela se află într-o relație conflictuală cu Uniunea Bulgară din Banat – România, existând mai multe litigii pe rolul instanțelor timișene. De altfel, aceasta nu a deținut și nu deține Cabinet de deputat la sediul UBB-R. De foarte mult timp ea nu mai reprezintă interesele Uniunii Bulgare, neavând contact cu majoritatea etnicilor bulgari și dezavuăm comportarea ei în calitatea de deputat, reprezentant al minorității bulgare din România”, au mai transmit reprezentanții Uniunii.

Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2018 16:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Un proiect de aproape 15 milioane de euro, finanţat din fonduri europene, este blocat din cauza unei contestaţii.

Detalii

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Fostul fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza îi invită pe toți președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei pe anul 2019.

Detalii

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Consiliul Județean demarează procedurile pentru construirea de bazine de înot didactice.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login