Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos în PMP Timiș, după plecarea Roxanei Iliescu! Sămărtinean este complet depășit de situație

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mandatul de consilier județean al Roxanei Iliescu s-a încheiat astăzi, după ce Prefectura Timiș a emis ordinul de încetare de drept a mandatului, ca urmare a demisiei din partid.

Cu toate acestea, președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, nu a decis pe cine să nominalizeze în locul ei.

CITEȘTE ȘI: Festival istoric despre Primul Război Mondial, la Bastionul Theresia! Vezi aici programul complet

Teoretic urmează medicul Georgeta Rus, profesorul Radu Șumălan sau antreprenorul Sorin Cociobea. În practică însă, surse din partid spun că liderul PMP Timiş îl vrea pe Dumitru Boboi, locul 12 pe listă, sau măcar pe Marian Costea, locul 6 pe listă.

Tocmai de aceea întârzie o nominalizare şi tărăgănează lucrurile, pentru a găsi soluţii să îi îndepărteze pe ceilalţi, din calea favoriţilor lui.Şi că să salveze aparenţele, dă vina pe prefectul judeţului, care nu i-ar fi comunicat faptul că Roxana Iliescu şi-a pierdut calitatea de membru de partid. 

Fără nicio teamă de ridicol, Sămărtinean merge mai departe şi spune că în logica lui, Roxana Iliescu trebuie înlocuită cu... Roxana Iliescu.

Prefectul trebuie să țină cont de demisia din calitatea de membru de partid, astfel încât noi să putem să luăm lista și să nominalizăm pe altcineva, altfel noi nu putem nominaliza altă persoană, decât tot pe doamna Roxana Iliescu”, spune Sămărtinean.  

Chiar în timp ce făcea aceste declaraţii halucinante, prefectul a emis ordinul de încetare de drept a mandatului Roxanei Iliescu.

Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreaș e emis,astăzi, 21 iunie,  în conformitate cu dispozițiile art. 9  și art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Chiar și așa președintele PMP Timiș ridică neputincios din umeri şi spune că nu ştie cine va fi al doilea PMP-ist din Consiliul Judeţean Timiş.

CITEȘTE ȘI: Bărbat rănit grav, după ce a fost implicat în două accidente! A ajuns cu mașina în șanț, apoi a fost izbit de un alt autoturism

Promisiunile fără acoperire făcute de Sămărtinean către mai mulţi membri de partid şi interesele obscure care îl ghidează fac imposibilă nominalizarea unui consilier judeţean până la următoare şedinţă a CJT.

 

Ultima modificare Joi, 21 Iunie 2018 16:52

1 comentariu

 • Prahanca Vasile

  După reguli nu ar putea numi pe cei care au lipsit 3 ședințe la rând s_au nu au participat la activități!

  Raportează Prahanca Vasile Joi, 21 Iunie 2018 19:28 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login