Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Pau: “Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD, Adrian Pau, reacţionează dur la propunerea lui C. T. Popescu, care este de părere că numai românii cu diplomă de bacalaureat ar trebui să poată vota.

Parlamentarul a postat pe pagina lui de fabook, un text în care combate argumentat propunerea cunoscutului jurnalist.

Stupefiantă declaraţie a domnului C.T. Popescu prin care se exprimă opinia că numai cetăţenii români care au luat diploma de bacalaureat ar trebui să aibă dreptul de vot dovedeşte încă odată haosul din mintea unor „specialişti” care pun anateme poporului român.
O idee public exprimată şi care conţine o flagrantă propunere de încălcare a Constituţiei şi a drepturilor omului vehiculată în spaţiul public poate aduce deservicii imense poporului nostru şi aşa bulversat de tot felul de opinii şi păreri exprimate public.
Nu vreau să mă opresc la încălcarea Legii supreme sau a drepturilor omului dar vreau să fac un apel la ceea ce se cheamă conştiinţă.
Oare părinţii sau bunicii noştri (inclusiv ai domnului Popescu) aveau cu toţii bacalaureatul atunci când se exprimau democratic prin vot?
Oare domnul Popescu nu traieste în România şi nu ştie că mulţi copii inteligenţi nu au uneori posibilitatea materială de a merge la şcoală şi a lua şi bacalaureatul?
Oare domnul Popescu chiar nu cunoaşte multe cazuri în care copii care au crescut oile ori au muncit în gospodarie au devenit ulterior specialişti bine pregătiţi?
Oare Domnul Popescu nu ştie că de-a lungul istoriei noastre deciziile majore au fost luate de către popor „Unirea Naţiunea a făcut-o!” spunea însuşi Kogălniceanu.
Cu ce drept interzicem exprimarea liberă a individului legat de viitorul său?
Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public şi aduc deservicii românilor.
Cu tot respectul pentru alte opinii interesante, în cazul dreptului la vot sunteţi „pe arătură” domnule CTP!
P.S:
Scuzati exprimarea „neacademică” şi pe neînţelesul elitei cu drept de vot-conform doleanţelor dvs.
Adrian Radu Pau
Deputat
Timiş

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login