Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Viorica Dăncilă, susţinută de organizaţiile PSD din vestul ţării! A fost semnată o rezoluţie în acest sens

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării.

Astăzi la Timişoara reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale Partidului Social Democrat şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, au adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

In plus, social democraţii spun că vor ieşi şi in stradă dacă este cazul pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Dăncilă.

Azi am avut o întâlnire regională a PSD Timiş. Au participat preşedinţii regionali. În  cadrul acestei întâlniri la care au fost prezenţi şi toţi parlamentarii PSD, pe lângă toate problemele tehnice, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD la nivel naţional. S-a transmis un mesaj foarte clar din partea tuturor membrilor PSD că avem nevoie de stabilitate, că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru, şi că guvernarea PSD prin măsurile pe care le propune este pe drumul cel bun. Această rezoluţie a fost votată în unanimitate. A fost un mesaj foarte clar. Suntem pregătiţi oricum, inclusiv prin a ieşi în stradă, pentru ca nu e normal ca PSD sa piardă guvernarea”, spune preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra. 

Suntem la Timişoara pentru prima dată după ce noua conducere a PSD a fost aleasă. Am ales să fim aici la Timişoara alături de colegi. S-au discutat probleme organizatorice, legate de activitatea politică, dar am profitat de această oportunitate şi am adus la cunoştinţa colegilor noile măsuri”, spune Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni şi vicepreşedinte al Regiunii Vest.

 „V-a informat preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş despre agenda întâlnirii de astăzi. Tema principală a fost aceea a plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva prim ministrului. Si organizaţia PSD Timiş şi celelalte din vest nu pot trimite decât un singur mesaj. Nu putem sta pasivi la modul în care se încearcă discreditarea prim ministrului al României”, a declarat şi Mihai Fifor.

Ultima modificare Sâmbătă, 19 Mai 2018 17:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login