Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Culmea penibilului! Sămărtinean minte cu neruşinare, fără teamă de ridicol!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disperat să scape de Roxana Iliescu din partid, deputatul PMP, Cornel Sămărtinean, calcă pe cadavre.

De-a lungul timpului a avut mai multe tentative de a o mazili pe cea care l-a adus în Partidul Mişcarea Populară, dar de care acum se teme teribil.

De altfel, exact acesta este motivul pentru care Sămărtinean vrea să o înlăture pe Roxana Iliescu din orice structură.

CITEŞTE ŞI: Comercianții din piețe, arși la buzunare de polițiști! Ce s-a întâmplat?

A încercat să o excludă de mai multe ori, dar nu l-a lăsat conducerea centrală a PMP. Apoi, a organizat un simulacru de alegeri pe care le-a câştigat cu proprii angajaţi pe care i-a făcut peste noapte, membri de partid, cu drept de vot.

Nu a reuşit însă să câştige şi simpatia colegilor, care l-au “mirosit” imediat şi şi-au dat seama din ce specie face parte.

În aceste condiţii, vremelnicul deputat şi preşedinte al PMP Timiş vede în continuare o ameninţare în persoana Roxanei Iliescu, pe care acum o vrea dată jos din funcţia de vicepreşedinte CJT.

A cerut prefectului de Timiş să o schimbe, doar că nu a adus niciun document care să ateste că Iliescu nu mai este membru PMP, aşa cum susţine el. Cu toate acestea, tot el arată cu degetul şi o ameninţă pe Eva Andreaş, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

“Cer demisia prefectului de Timiș. În loc să se ia deciziile la prefectură, acestea se iau la sediul PSD. PMP a depus în data de 11 aprilie o solicitare prin care a informat Prefectura de demisia doamnei Roxana Iliescu (…) Ea nu mai este membru de partid. Există demisia scrisă la București a Roxanei Iliescu, la sediul central al partidului(…) Doamna prefect ne-a solicitat suplimentar să-i transmitem în xerocopie demisia doamnei Roxana Iliescu”, a spus astăzi, Cornel Sămărtinean care a i-a minţit pe jurnalişti cu nonşalanţă, spunând că a demisia scrisă a Roxanei Iliescu există.

CITEŞTE ŞI: AJOFM Timiş organizează Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă!

Sămărtinean este contrazis chiar de cea în cauză, care spun că şi-a anunţat demisia doar la nivel declarativ şi niciodată nu a sscris ceva în acest sens. Ba mai mult, se pare că nici nu intenţionează să părăseascăpartidul în care a intrat chiar de la înfiinţare.

În urma discuției purtate cu președintele partidului, domnul Traian Băsescu, am hotărât împreună să amân orice decizie privind eventuala mea demisie din partid. Este foarte probabil ca întreaga situație să fie clarificată după congresul PMP din 16 iunie. Nu există o demisie scrisă a mea din PMP”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook.

 

 

Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 16:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login