Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Guvernul PNL, din păcate, se ține de cuvânt! Reacţia social-democraţilor din Timiş, după demiterea directorului Spitalului Judeţean, Marius Craina

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atac dur al social-democraţilor din Timiş, după ce managerul Spitalului Judeţean a fost demis fără niciun motiv, iar în locul lui a fost numit un membru PNL.

Aceştia critică atât schimbarea, cât mai ales modul în care Marius Craina a aflat că va fi înlocuit: printr-un mesaj pe whatsapp, de la colegii medici.

CITEŞTE ŞI: Vino să descoperi totul despre instaurarea Administrației Românești în Banat! Expoziţie de excepţie, la Muzeul Naţional al Banatului

“Guvernul liberal se ține de promisiune și a început schimbările din funcții ale specialiștilor și ale profesioniștilor aflați la conducerea instituțiilor din țară. Pe principiul <<nu contează cum sau de ce, ci important este să se facă repede-repede>>, în județul Timiș, prima schimbare a fost făcută, la Spitalul Județean <<Pius Brânzeu>>. Astfel, managerul Marius Craina, cunoscut ca un bun profesionist, cu rezultate foarte bune la conducerea unității spitalicești, a fost înlocuit cu o persoană -<<obligație de partid>>, pe care nu o recomandă vreo experiență în management și nici rezultate pe măsura importanței instituției pe care urmează să o conducă. Iar pentru că ordinea, legea, disciplina și respectul nu sunt caracteristicile acestui nou guvern liberal, schimbarea s-a făcut prin intermediul unui document care nu purta număr de înregistrare, transmis fiind <<ca-ntre prieteni>> printr-o cale de comunicare numită Whatsapp”, transmite PSD Timiş.

De altfel, această schimbare i-a nemulţumit şi pe angajaţii Spitalului Judeţean, care au ales să protesteze în faţa insituţiei, în semn de solidaritate faţă de managerul demis.

Deşi cu toţii sunt conştienţi că schimbarea Guvernului atrage după sine şi schimbarea şefilor de instituţii, personalul medical critică modul în care s-a făcut această demitere: fără invocarea unui motiv, şi cu trasmiterea, în primă fază, a unui ordin de ministru incomplet.

CITEŞTE ŞI: Parcă a intrat în pământ! O tânără este căutată cu disperare de familie, de aproape o săptămână

Alături de fostul manager, Marius Craina, este şi liderul PSD Timiş, care are şi un mesaj pentru cei din PNL.

”Am mai spus și repet: schimbări doar de dragul schimbărilor, pe criterii politice, nu își au rostul, iar modalitatea forțată de numiri pe funcții de conducere va crea mari dificultăți în managementul acestor instituții. Îl cunosc bine pe Marius Craina, un profesionist și bun manager, și știu cât este de respectat în domeniul medical. Îi apreciez munca, implicarea și rezultatele și nu consider normală o astfel de schimbare. Din păcate, PNL nu va promova oameni experimentați, așa cum a făcut PSD. Le transmit un mesaj celor care sunt la butoanele acestor schimbări în județul Timiș: dacă tot faceți schimbări, nu uitați de faptul că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați!”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login