Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fostul secretar ALDE Timiș, Gabriel Toie, s-a înscris în Forța Națională!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul secretar ALDE Timiș, Gabriel Toie, s-a înscris, astăzi, în Forța Națională!

”Pentru că în ultimii 30 de ani clasa politică a promovat doar interesele altora și a sfidat total interesul național, e timpul ca cei care conștientizează acest lucru să înceapă să se trezească și să se unească într-un singur simț! Am uitat ce înseamnă simbolurile tricolorului, ne pozăm mândri cu steagurile altor țări, dar, când vine vorba de România, am ajuns să ne fie rușine să ne promovăm valorile și tradițiile. Pentru a se promova, alte popoare fac povești atractive din lucruri minore  iar noi nu exploatăm nici măcar 10% din potențialul nostru. De parcă am încerca să ștergem cu buretele istoria în loc să ne mândrim cu ea. România este despre tine, despre ei, despre noi toți cei care vrem să ne implicăm și putem forma o forță națională care să unească puterea românilor”, spune Gabriel Toie. 

Această nouă platformă politică se arată a fi mai solidă față de multele încercări naționaliste proiectate în mai multe partide din România. Forța Națională va avea succes pentru că este o platformă  care promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor. Atipic partidelor naționaliste de până acum, Forța Națională a înțeles foarte bine că într-o Europă unită, fiecare are specificul lui, iar obiectivul nu este acela de a marginaliza minoritățile naționale ci de a crea un cadru de bună funcționare a tuturor cetățenilor români. Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită.

Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2020 14:27

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login