Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fostul ministru al Finanțelor și vicepreședinte Pro România, Ioana Petrescu, față în față cu antreprenorii din Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana Petrescu, vicepreședinte Pro România și fost ministru al Finanțelor, s-a întâlnit la Timișoara cu membrii Asociației Firmelor Timișene, dar și cu alți antreprenori locali.

CITEȘTE ȘI: Răzbunare mafiotă! Un fost deţinut l-a agresat pe un gardian din închisoare, pe care l-a recunoscut pe stradă

Temele dezbătute au vizat mediul de afaceri, dezvoltarea acestuia, predictibilitatea fiscală și modificările fiscale care afectează direct activitatea oamenilor de afaceri. 

Pro România este un partid pro business, care susține antreprenorii și pledează pentru un mediu stabil și propice dezvoltării. Aceste întâlniri cu mediul de afaceri sunt foarte necesare pentru că noi gândim un proiect de guvernare care trebuie să fie foarte ancorat în realitate și este important să știm ce își doresc oamenii și care sunt problemele cu care se confruntă în fiecare zi. Toate aceste modificări fiscale care s-au făcut în ultima perioadă, fără vreun studiu de impact, creează haos, iar cel mai bun exemplu este OUG 114”, a spus Ioana Petrescu. 

pro 1

Una dintre problemele ridicate de oamenii de afaceri timișoreni a fost lipsa forței de muncă, temă îndelung dezbătută la nivel local. 

Știu că în această zonă a țării există problema lipsei forței de muncă, dar aici cred că trebuie să gândim pe termen lung și să concepem un proiect care să plece de la educație, adică să formăm specialiști pe domenii de activitate care să nu ducă doar la creșterea forței de muncă, ci și la creșterea capitalului uman”, a mai spus Ioana Petrescu. 

CITEȘTE ȘI: Ultimele două săptămâni de înscrieri pentru Timotion! Banii strânși vor fi donați

Și reprezentanții Asociației Firmelor Timișene au subliniat importanța unor astfel de întâlniri între oamenii de afaceri și decidenții politici.

Mă bucur că am putut avea această discuție deschisă, cu cărțile pe față, cu un om experimentat, deși tânăr, ca Ioana Petrescu, care a fost ministru de Finanțe. Este important pentru noi, ca oameni de afaceri, să fim consultați și ascultați pentru că deciziile politice care se iau ne afectează direct activitatea, în rău sau în bine. Ne dorim să repetăm astfel de întâlniri și să contribuim, atât cât este posibil, la crearea unui mediu propice antreprenorilor”, spune Nona Micicoi, vicepreședintele Asociației Firmelor Timișene.

Ultima modificare Joi, 14 Martie 2019 17:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login