Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fără traseiști politici în PSD Timiș! Social democrații nu mai vor candidați care schimbă partidul după cum bate vântul guvernării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații din Timiș nu vor să mai primească traseiști politici și nu vor mai negocia cu ”trădători”!

Este mesajul dur al celor din PSD Timiș, după ce în urmă cu câteva zile doi primari social democrați au trecut la PNL și vor candida din partea liberalilor la următoarele alegeri locale.

În plus PSD Timiș îi acuză pe liberali că sunt disperați să obțină voturi și au uitat de meritocrație și de faptul că s-au poziționat mereu anti-PSD, iar acum racolează oameni din partidul pe care l-au hulit atât.

Politica de racolări dusă de PNL în județ este dovada vie că disperarea de a capitaliza voturi e mare, la fel de mare ca panica legată de viteza cu care coboară galben-albaștrii în sondaje. Compromisul politic făcut sub stresul pierderii puterii este o pată imensă pe obrazul șefilor liberali care au defilat ani de zile atât cu sloganul că promovează meritocrația, cât și cu cel în care se poziționează pe viață și pe moarte anti PSD. Ori fix acum arată că au mințit lumea cu nerușinare, după ce apar concret dovezi că înregimentează cu arme și bagaje primari alb-roșii care dezertează. Iar echipa de șoc a celor doi Alini - Nica și Popoviciu - pune presiune pe primari PSD din tot județul.Protejați de binecuvântarea lui Nicolae Robu, cei doi negociatori adună tot balastrul politic care poate să le întărească obținerea de voturi pentru Consiliul Județean Timiș. Un câștig obținut cu orice preț, în pofida încălcării unor principii clamate în ultimii patru ani de zile. Dar e cunoscut faptul că hoțul strigă hoții, nu-i așa, dragi ”dușmani” liberali? Sigur o să primim multe vorbe de ocară pentru cele scrise mai sus. Pe bună dreptate. Însă vremurile noi au adus o schimbare majoră la PSD Timiș: principii care dacă sunt spuse, trebuie respectate. Așa că declarăm cu tărie că indiferent de consecințe, indiferent că vom pierde voturi, indiferent că vom pierde procente electorale, nu vom mai accepta compromisuri. Nu vom mai accepta traseiști, nu vom mai tolera candidați care să schimbe culorile și sigla după cum bate vântul guvernării. Suntem o echipă de oameni tineri, punem preț pe cuvânt, respectăm maturitatea celor care au istorie în partid, dar e timpul să facem lucrurile după alte principii și să dovedim că politica de astăzi se face diferit. Schimbarea începe cu noi și prima regulă după care ne ghidăm este că nu negociem cu trădătorii. Pentru că oricine trădează azi, va trăda și mâine. Așa că stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”, transmite Biroul de Presă al PSD Timiș.

Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2020 16:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login