Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

După ce s-a poziţionat împotriva lui Crin Antonescu pentru europarlamentare, Nicolae Robu prezintă modul în care trebuie întocmită lista

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat zilele trecute că nu este de acord ca lista pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de Crin Antonescu.

Liderul liberalilor timişeni şi-a argumentat poziţia prin lipsa de implicare a lui Antonescu, în politică, în ultima perioadă.

CITEŞTE ŞI: Alertă pentru prinderea unui bărbat care a ucis un om, iar pe altul l-a băgat în spital!

”Nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să deschidă lista PNL. Mai mult, nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să fie pe listă, pe orice poziţie. Electoratul PNL, acea parte a societăţii româneşti care ar putea deveni electorat PNL au cu totul alte aşteptări pe lista de candidaţi PNL a anului 2019. Vor oameni care la întrebarea atât de în vogă în 1990, <<Ce-ai făcut în ultimii cinci ani?>>”, a spus Nicolae Robu, la un post TV.

După puţin timp, preşedintele PNL Timiş a venit şi cu clarificări, pe pagina lui de facebook.

Într-o postare făcută aseară, Robu a explicat că liberalii care îşi doresc un post în Parlamentul European trebuie să aibă un scor care să nu tragă partidul în jos.

CITEŞTE ŞI: Plan roşu de intervenţii, după un impact devastator între un autocar şi o maşină! Sunt zeci de persoane implicate

“1. Dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)

2. Dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze NEAGREEREA de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut -UNUL ONORABIL, MERITUOS, DESIGUR-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă

Dacă cineva se supără pe mine pt această opinie detașată de orice persoană -eu n-am nimic personal cu nimeni!-, opinie exprimată de nenumărate ori până acum, la diversele alegeri, nicio problemă. Știți vorba: AMICUS PLATO SED MAGIS AMICA VERITAS (adică: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul)”, s scris Nicolae Robu, pe pagina lui de facebook.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login