Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dragnea, aşteptat cu rahat şi cătuşe! Cum a fugit liderul PSD, de cei care îl huiduiau?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liviu Dragnea este prezent astăzi la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere la nivelul PSD Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Scandal cu bâte şi săbii, între două clanuri de rromi! Un poliţist, prins la mijloc, a fost bătut crunt

Liderul social-democraţilor a fost aşteptat atât de membri partid cât şi de contestatari, care nu s-au sfiit să îl huiduie.

În plus, unii dintre ei au venit pregătiţi cu o tavă cu rahat şi cu cătuşe, spunând că locul lui Dragnea este în puşcărie.

Conform jurnaliştilor de la caon.ro. preşedintele PSD s-a temut să dea ochii cu cei care îl critică, aşa că s-a folosit de o diversiune.

În timp ce maşina în care toată lumea credea că e Dragnea, a ajuns în dreptul protestatarilor, iar aceştia erau ocupaţi cu huiduilei, liderul social-democraţilor a intrat în Liceul de Arte, prin altă parte.

CITEŞTE ŞI: Intervenţie dramatică, după ce o femeie s-a aruncat în fântână! Pompierii, solicitaţi să scoată cadavrul

El a fost aşteptat la această intrare, de simpatizanţi, care l-au aclamat şi l-au felicitat pentru acţiunile lui.

Dragnea participă astăzi la conferinţa de alegeri din cadrul PSD Caraş-Severin, filială care a rămas fără conducere, după ce Ioan Mocioalcă şi-a dat demisia şi a plecat la Pro România.

 

sursa foto: evz.ro

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login