Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dictatura din PSD Timiş, sau cum să ascunzi gunoiul sub preş

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PSD Timiș s-a întors în anul 1947, atunci când comuniștii care au pus mâna pe putere au decretat că liderii politici trebuie aleși de  un număr restrâns de persoane.

După multe frământări și contestări, sfori trase la ușile lui Liviu Dragnea și ale acoliților din jurul lui, filiala PSD Timiș a primit dezlegare pentru organizarea alegerilor interne care vor avea loc pe data de 1 martie de la ora 14.00 la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Deși aparent războiul din interiorul partidului a luat sfârşit, unicul cadidat la funcția de președinte al PSD Timiș ştie că în realitate, filiala stă pe un butoi de pulbere.

Dar, ca să salveze aparenţele, a luat hotărârea să lase transparența și democrația la intrare iar alegerile să se desfășoare în spatele ușilor închise. Cu alte cuvinte, Călin Dobra candidează pe ascuns, în cel mai pur stil sovietic.  

CITEŞTE ŞI: Bărbat căzut în fântână! Intervenţie contracronometru a pompierilor

“Accesul reprezentanților mass-media care doresc să surprindă imagini și cadre din Conferința Extraordinară va fi posibil în intervalul 14.00 – 14.10”, se arată în invitaţia transmisă jurnaliştilor.

Prin urmare la PSD Timiș se anunță o strategie de tip borșevic, lucru mirosit de primarii cu carnete vechi de partid, care au hotărât să se delimiteze foarte clar de noua conducere care va prelua partidul.

Aceștia susțin că nici Liviu Dragnea și nici Ion Iliescu care este un comunist înflăcărat, nu erau capabili de asemenea decizii. Prin urmare, noul lider al filialei PSD Timiș, a dat comunismul jos din podul sediului, l-a șters de praf și l-a așezat sub nasul fin al alegătorilor. De această dată, doar sub nasul celor din partid.

CITEŞTE ŞI: A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru noua maternitate! Urmează licitația

Nu ar fi exclus ca la numărarea voturilor să fie chemată în ajutor însăși Maria Grapini, care s-a dovedit a fi o specialistă în astfel de manevre, chiar şi în Parlamentul European.

Decizia unicului candidat de interzice prezența presei la alegeri, arată că noul președinte Călin Dobra, se aliniază la politica dictatorială impusă de Liviu Dragnea la nivel național şi chiar o întrece.

De la 1 martie, PSD Timiș se va transforma într-un sloi de gheață care se va topi la soare. Tocmai de aceea, este interesant ce va rămâne până la alegerile din 2020.

 

 

 

Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2019 20:22

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login