Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Diana Amza, candidat la Senatul României: vreau ca generația fetiței mele să beneficieze de un viitor european chiar aici în țara noastră!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Diana Amza are 38 de ani și este mama unei fetițe în vârstă de 8 ani.

Își dorește ca generația acesteia să beneficieze de un viitor european chiar aici în țara noastră, de aceea a făcut pasul spre politică și a decis să își folosească întreaga experiență în slujba binelui public.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș face înscrieri la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților!

Jurist de profesie, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, urmată de un Masterat în Drept European.

Și-a început activitatea profesională în domeniul Relațiilor Externe în administrația județului Timiș. Ulterior, a pornit pe drumul antreprenoriatului și a visat la lucruri mari pentru România, ajungând să coordoneze evenimente sportive de amploare pentru atletismul românesc.

Pasul spre politică l-a făcut în decembrie 2018, odată cu apariția PLUS, iar de atunci a contribuit activ la dezvoltarea PLUS și a Alianței USR PLUS la nivel local, regional și național.
În prezent este Coordonator Regional Vest și membru în Consiliul Național PLUS.

În Parlament se va dedica reformelor de care România are nevoie ca să devină un stat cu adevărat european, de la reforme în sport și educație, la reforma electorală, alegeri în două tururi, fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, 300 de parlamentari.

Mai multe detalii despre activitatea şi proiectele Dianei Amza, găsiţi aici.

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră! Câte cazuri noi de coronavirus au apărut în ultimele 24 de ore?

Comandat de: PLUS TIMIŞ

Executat de: SC Vest Image Production SRL

CMF: 11200033

 

 

Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 14:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login