Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Derapaj grav al unui primar din Timiş! Îşi acuză adversarul politic că vrea ”să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean”!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

”Urinează pe gură” sau ”încearcă să pună laba și amprenta oltenească pe oraș”, sunt expresiile pe care le folosește un primar din Timiș, la adresa adversarului său politic.

Francisc Boldea, primarul Lugojului, este cel care a făcut aceste afirmații într-o postare publică pe o rețea de socializare, la adresa liderului PNL Lugoj, Claudiu Buciu. 

Edilul spune că s-a sătura să fie jignit atât el, cât și administrația publică pe care o conduce, de președintele liberalilor și a reacționat dur la criticile ce i-au fost aduse. 

Aflat în izolator Dl Buciu Claudiu urinează pe gură împotriva administrației locale. După o perioadă de 3 luni de zile în care nu a văzut Lugojul, a stat ascuns în Germania, acum se află în izolare la domiciliu de 10 zile. Contrar tuturor legilor și în această perioadă jignește permanent administrația locală, fără să fie prezent în Municipiul Lugoj. Fie direct fie indirect prin slugile sale oltenești, I. Moldovan și C. Ghinea. Dacă adaug la aceasta și faptul că Buciu Claudiu este oltean după mamă, după nevastă, după socri, constatăm că la Lugoj încearcă să se pună laba pe oraș și să transforme Lugojul nostru drag într-un târgușor oltenesc cu rogojini și paie, iar pe străzi să cânte ”ila-ila”, nu doina bănățeană”, spune primarul Lugojului.

Primarul Lugojului se plânge și de faptul că este denigrat într-un ziar local devenit ”o trompetă care cântă doine oltenești contra lugojenilor”, și că nu a primit niciodată un drept la replică. Pentru asta îl acuză tot pe Buciu. În plus, Boldea nu ezită să se laude cu realizările sale ca primar al Lugojului și că numai ”un prost” nu își dă seama de intențiile liberalului Claudiu Buciu și ale ”slugilor sale oltenești”, cum îi numește Boldea pe 

Aceștia au acaparat ziarul de suflet al profesorului bănățean J.C. Drăgan și astăzi ziarul a devenit o trompetă care cântă doine oltenești contra lugojenilor. De doi ani de zile, primarul Lugojului nu are dreptul să își spună un punct de vedere sau un drept la replică în această relicvă a unui ziar de prestigiu. Numai un prost nu observă modificările făcute în anii aceștia și jignește orice inițiativă. Domnule Buciu, am readus în patrimoniu și proprietatea lugojenilor Cinematograful, clădirea Poliției, clădirea fostei securități (actualmente sediul SPCLEP), clădirea din I.C.Drăgan nr.6 (viitor Centru de Relații Internaționale), Casa Bredicenilor, Casa I. Vidu, Cazarma de pe str. Banatului, Piața nouă, Bazar nou, Pod nou peste râul Timiș, Ștrand nou, Bazin acoperit nou, Centrul pentru copii aflați in situații de risc, Centrul turistic, am reabilitat Teatrul Municipal Traian Grozavescu etc. Nu am vândut nimic, doar am construit. Ați fost angajat la Primăria Lugoj la biroul de achiziții, 2 perioade și atunci s-a vândut tot ce se putea vinde. Clubul Copiilor, Policlinica, Prefectura, Casa Muzicii, Casa Personalităților. Asta ați făcut și ați lăudat permanent. Numai un prost nu își dă seama că ceva îi unește pe cei trei. Nici Buciu, nici Moldovan, nici C. Ghinea nu au muncit niciodată, doar i-au reclamat și au scris despre alții. Nu au făcut ceva în viața lor. Toți trăiesc prin minciuni debitate în ziar. Nu au construit nimic, nu au condus nimic și pe nimeni și astăzi vor să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean”, se mai arată în postarea lui Boldea. 

În urma replicilor acide la adresa oltenilor, primarul Francis Boldea a încercat însă, să explice că defapt nu are nimic cu oltenii și că aceștia din urmă sunt primiți ca oaspeți în oraș, și sunt primiți și la piață.

”Toți suntem prieteni cu oltenii și cu străinii, trăim în condiții excelente. Îi primim ca oaspeți și îi primim la piață, dar este timpul ca cei trei care urinează pe gură prin jigniri la adresa unei administrații aleasă democratic să se oprească. Domnule Buciu, stau în casa părintească, nu am nici palat, cum mințiți dumneavoastră și nu am nici hotel și așa cum am făcut din C.N. Coriolan Brediceanu o școală modernă, știu sigur că tot ce fac pentru lugojeni este numai din suflet. Nu mă mai jigniți. Ajunge că faceți zilnic acest lucru de 10 ani”, a conchis primarul Francisc Boldea.

Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2020 17:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login