Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Pro România, Adrian Pau despre Guvernul Orban: Nu putem avea așteptări mari de la gașca de petrecăreți care a acaparat Palatul Victoria

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Pro România, Adrian Pau reacționează după lipsa de implicare a Guvernului în soluționarea problemei milioanelor de cutii de lapte, din depozitele unei firme din Timiș, care sunt pe punctul de a fi distruse.

Grija pentru semeni nu este un punct forte al liberalilor, mai spune Adrian Pau. Acesta susține că liberalii sunt preocupați cu organizarea alegerilor în plină pandemie și că actualii guvernanți uită că în România se trăiește la limită și că se petrec lucruri ciudate. Unul dintre ele în Timiș, unde 3 milioane de cutii de lapte destinate programului “Cornul și laptele” sunt pe punctul de a fi distruse pentru că expiră termenul de valabilitate.

Cum școlile s-au închis din cauza COVID 19, acest lapte zace în depozite, deși autoritățile județene susțin că au obținut acceptul Comisiei Europene pentru a-i schimba destinația. 

Sunt convins că, dacă ar exista un minim interes, problema ar putea fi rezolvată. Îmi este foarte greu să cred că nimeni nu are nevoie de acest lapte, dar ține de capacitatea managerială și competența unor guvernanți care nu arată decât ignoranță. Acesta este Guvernul Orban și adevărul este că nu putem avea așteptări mari de la gașca de petrecăreți care a acaparat Palatul Victoria”, spune Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login