Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Pro România, Adrian Pau, despre alianța cu ALDE la nivel local! Ce nemulțumiri are?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pro România și ALDE au parafat miercuri alianța dintre cele două formațiuni pe perioada alegerilor prezidențiale.

ALDE a ieșit de la începutul acestei săptămâni de la guvernare și s-a aliat cu Pro România pentru a-l susține pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Dacă situația este una clară la nivel național, pe plan local însă, există o serie de neînțelegeri. Deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau spune că liderul ALDE, Marian Cucșa continuă alianțele locale cu PSD. 

Asistăm și la nivel național și pe plan local la o repoziționare a colegilor de la ALDE. Dacă la nivel național și-au depus demisiile și au ieșit de la guvernare, la nivel local se pare că au ales să susțină în continuare administrația PSD. Nu ne deranjează acest lucru, dar ar trebui să iasă și să susțină public acest lucru, pentru ca cetățenii să știe ce vor să facă. Ori vin cu noi împreună și susțin ce au de susținut și au intrat în opoziție, ori sunt atât de bine legați și ancorați la putere. Ați văzut subprefecul a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat, surprinzător este cel mai bun prieten al lui Marian Cucșa. Am convingerea că n-a făcut acest lucru fără să-l întrebe pe Marian. Probabil că așa se va întâmpla și cu ceilalți reprezentanți pe care îi au în instituțiile deconcentrate. Încă o dată spun că nu am o problemă, dar ar trebui să ne asumăm acest lucru. Pentru că dacă ei vor să rămână în continuare lângă PSD, ar trebui să rămână lângă PSD până la alegerile locale și după alegerile locale. Pe această cale vreau să-i transmit lui Marian Cucșa că discuțiile cu noi ar trebui să fie unele serioase”, spune deputatul Pro România, Adrian Pau.

Pro România, filiala Timiș și-a propus să strângă aproximativ 10.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 17:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login