Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul independent, Marian Cucșa, s-a înscris în Forța Națională!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul lider al ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa s-a înscris în Forţa Naţională, o nouă platformă politică.

CITEȘTE ȘI: Caz şocant la Timişoara! Pisici schingiuite şi ucise de un individ fără Dumnezeu!

Forța Națională promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor. Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită.

"Cu acest sentiment te naști și acest curent naționalist nu poate fi controlat niciodată de un singur individ. Pe întregul mandat de până acum am încercat să promovez produsele românești, iar Forța Națională nu este doar despre promovarea produselor românești ci despre întreg patrimoniul României, începând de la bogățiile naturale până la tradițiile și valorile noastre și incluzând toți cetățenii români. Iar România are nevoie de o forță națională care să reunească forțele cetățenilor români și să le apere drepturile. Suntem un popor de oameni valoroși și puternici, avem o țară care merită prețuită și valorificată, iar dacă nu o facem noi, cine să o facă?! Peste tot pe unde am călătorit în lumea asta am văzut țări care nu au nici pe un sfert câte are România, dar oamenii locului își promovează cu mândrie rădăcinile. Este momentul conștientizării a tot ceea ce avem și să ne readunăm forțele pentru a realiza proiecte concrete care să reclădească România așa cum ne-o dorim cu toții. Tocmai de aceea, pentru că Forța Națională este a tuturor cetățenilor români, fiecare dintre voi are acum șansa, ca prin această platformă, să își exprime liber ideile constructive și aplicate și chiar să facă parte din această echipă", spune deputatul Marian Cucşa.

CITEȘTE ȘI: Drogul Zombie l-a ucis! Este durere fără margini, în familia lui Richard, care a murit din cauza ţigărilor stropite cu otravă

Forța Națională este o platformă politică ce are drept principale obiective recepționarea vocii tuturor cetățenilor români și reprezentarea lor în beneficiul fiecăruia.

Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 17:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login