Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul de Timiş, Alfred Simonis, a ajuns în fruntea TSD! A fost desemnat preşedintele interimar al organizaţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost şedinţă de urgenţă ieri, la PSD, unde s-au căutat soluţii pentru înlocuirea membrilor excluşi pentru că au trădat la votul pe moţiune.

Este şi cazul lui Gabriel Petrea, cel care conducea organizaţia de tineret a partidului.

CITEŞTE ŞI: Video: Flăcări uriaşe au mistuit o hală industrială! Pompierii s-au chinuit ore în şir să lichideze incendiul

În locul lui a fost desemnat timişoreanul Alfred Simonis, care este totodată şi liderul de grup al parlamentarilor PSD din Camera Deputaţilor.

“Am făcut primii pași în politică alături de multi colegi, în TSD, o adevărată familie politică. Tot în TSD am învățat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă loialitatea și mai ales, am învățat valorile și principiile social democrației. Astăzi TSD are nevoie de reconstrucție. De aceea, am preluat conducerea interimară a TSD, după o discuție cu președintele partidului și colegii mei, angajandu-mă că într-un timp cât mai scurt să redevenim cea mai puternică structură politică de tineret din România. Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că TSD își va regăsi spiritul care ne-a condus de atâtea ori la victorie”, a scris Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Durere fără margini! Doi copilași au rămas singuri pe lume după ce mama lor s-a sinucis

Alfred Simonis este preşedinte interimar al TSD, până la organizarea unui congres.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login