Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Alfred Simonis, scrisoare trimisă ambasadelor: Vrem să vedem dacă sunt consecvente cu privire la respectarea regulilor democrației

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Alfred Simonis a anunţat că PSD a trimis scrisori ambasadelor și grupurilor politice din Parlamentul European, în care ridică întrebări privind respectarea regulilor statului de drept.

Mai exact, parlamentarul de Timiş este revolat că președintele Iohannis nu le-a cerut social-democraților să desemneze premierul, deși au obținut cele mai multe voturi la alegeri.

“Noi încercăm să aflăm punctul de vedere al ambasadelor și al ambasadorilor și al grupurilor socialist și popular din Parlamentul European și al altor instituții dacă sunt consecvenți cu pozițiile dânșilor cu privire la statul de drept, la democrație, la respectarea regulilor democrației sau dacă, atunci când e vorba de PSD, nu mai au niciun fel de problemă și democrația poate fi încălcată, dacă cel care o încalcă este Klaus Iohannis”, a declarat deputatul PSD Alfred Simonis, la Digi 24.

Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 12:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login