Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul ALDE, Marian Cucșa, invită ligile studențești la dezbateri despre transportul studenților!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa nu este de acord cu propunerea ministrului Finanțelor de a reduce facilitățile studenților privind transportul gratuit cu trenul!

Eugen Teodorovici vrea să limiteze călătoriile gratuite cu trenul acordate studenților. Acesta vrea să propună ca studenții cu restanțe să nu mai beneficieze de călătorii gratuite. Marian Cucșa nu este însă, de acord cu intenția lui Teodorovici, pentru că, spune el, această facilitate îi susține și sprijină pe studenți, care și așa sunt nevoiți să plătească un loc în cămin sau chirii uriașe pentru a face facultatea în Timișoara. 

Pe această cale, deputatul ALDE, invită la consultări ligile studențești din Timisoara, pentru a putea susține în parlament punctul de vedere al acestora, 

Nu este corect  să le iei studenților un drept deja dat. Urmează ca în perioada următoare să iau legătura cu toate ligile studențești și să stabilim, de comun acord, data întâlnirii. Ulterior voi susține în Parlament, ca urmare a consultărilor.  În cadrul acesteia vreau să discut și despre alte probleme cu care se confruntă studenții, nu doar pe subiectul transporturilor.Consider că, dacă nu sprijinim tinerii, ne sabotăm viitorul!”, spune deputatul ALDE, Marian Cucșa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login