Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau critică dur activitatea Primăriei Timişoara: “Avem talente și valori dar lipsește managementul competent"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O știre care a trecut aproape neobservată în aceste zile se referea la faptul că tenismenul timișorean Nini Dică este prezent pe tabloul Australian Open, prima mare competiție de profil a fiecărui început de an.

Acest lucru i-a atras atenţia deputatului PSD, Adrian Pau, care a făcut un scurt bilanţ a ceea ce de întâmplă în sportul din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Intervenţie de suflet! O căţeluşă care a căzut într-un canal, a fost salvată de pompierii din Timişoara

“Am privit cu bucurie acest lucru pentru că pe tânărul Nini Dică îl cunosc personal de când a pus racheta de tenis în mână și până când a reușit să reprezinte Timișoara și implicit România la vârful ierarhiei tenisului mondial juvenil. Astăzi am satisfacția să-i văd primii pași spre elita tenisului mare și am încredere că va reuși lucruri frumoase.

Subiectul este binecunoscut de către specialiștii în domeniu și din nefericire prea puțin cunoscut de către publicul larg și sunt sigur că astfel de exemple de copii talentați sunt multe în Timișoara. Vreau doar să atrag atenția asupra celor ce se întâmplă în sportul din orașul nostru, asupra faptului că susținerea sportului în general a ajuns la un nivel derizoriu într-un oraș din care altădată plecau campioni olimpici sau mondiali.

A comenta managementul autorităților locale în speță a Primăriei Timișoara în privința sportului este echivalent azi cu a vorbi de ”funie în casa spânzuratului”. Nu știu domeniu sportiv în care Primăria să fi reușit să performeze. Plecând de la fotbalul cu trei echipe în liga secundă din care nici una cu șanse reale de promovare, trecând pe la handbalul ajuns la vârf dar fără bani să mai poată continua, eșecul baschetului marcat la fel de finanțare, distrugerea efectivă a șahului timișorean altădată fanion, ca să nu mai vorbesc de rușinea a ceea ce se întâmplă în rugby unde deși s-a dovedit excelență am ajuns batjocura echipelor  oaspete din Europa care vin să ne întrețină stadionul pentru ca nu pot să joace efectiv.

Lipsa unui program coerent de susținere a sportului local, un management defectuos al banilor alocați și absența unor forme eficiente de promovare, atragere și susținere a participării timișorenilor la activitatea sportivă sunt evidente.

Finanțarea valorilor din sportul timișorean se face în cea mai mare parte din buzunarele părinților iar acolo unde părinții nu au posibilități ....bunul Dumnezeu cu mila Lui că de la primărie zero.

Mi - e greu să cred în ”trezirea la realitate” a primarului Nicolae Robu. Am vrut doar să-l anunț că avem un timișorean la Australian Open și mulți alți tineri talentați care-l așteaptă să vină cu gânduri bune din țările exotice dar, mai așteaptă și deszăpezirea, și mizeria din oraș și copacii rupți de zăpadă şi multe, multe altele"

 

 

 

Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2019 17:48

1 comentariu

 • Puscasul Trist

  Vă rog să vă amintiti si de sectia de tir de la CSM Timisoara,deoarece a fost desfiintată fiind functională doar in acte.

  Raportează Puscasul Trist Marți, 15 Ianuarie 2019 22:22 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login