Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau: Asistăm la discreditarea Poliției și a Justiției! Ce solicită parlamentarul de Timiş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandalul în care sunt implicate instituţiile statului, după cazul Caracal, este analizat de deputatul de Timiş, Adrian Pau.

El este de părere că, deşi s-au făcut erori majore în gestionarea acestei situaţii de criză, vina le aparţine unora dintre angajaţi şi nu întregului sistem.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal după ce un microbuz a intrat în plin într-n tir! Sunt 9 victime

Tocmai de aceea, parlamentarul Pro România trage un semnal de alarmă şi spune că este greşită demonizarea instituţiilor în ansamblu.

“Asistăm ca spectatori mai mult sau mai puțin activi la felul în care România este ținta unor atacuri de o intensitate maximă la adresa statului de drept.

S-a discreditat și dus în derizoriu, timp de trei ani, SRI, SIE, SPP – din considerente personale - și s-a mers până acolo încât s-a tăiat din bugetele de funcționare în cazul instituțiilor mai sus amintite.

Cu un an în urmă, Jandarmeria a fost dusă în derizoriu ca instituție a statului, ca urmare a evenimentelor din zece august. S-a șters cu buretele toată activitatea de la înființare și până în prezent. Ca urmare a incidentului de la Colectiv, a fost discreditat sistemul medical și activitatea ISU în ansamblu. Aceeași discreditare se practică și în cazul Bisericii Ortodoxe Române.

Azi, asistăm la discreditarea Poliției și a Justiției!”, spune deputatul de Timiş, Adrian Pau, care precizează că într-adevăr vinovaţii din cazul Caracal fac parte din sistem, însă nu trebuie ca o instituţie întreagă să fie arătată cu degetul.

CITEŞTE ŞI: Urmează patru zile de distracție, la Timișoara! Phoenix, Cargo, Loredana și Alina Eremia vor încinge atmosfera de Ziua Orașului

“Marea problemă este însă discreditarea în ansamblu a unor instituții ale statului de drept, discreditare favorizată categoric și de mediul politic în ansamblu! Consider că imperativul momentului este acela ca premierul și președintele să constituie celule de criză formate din profesioniști care să identifice problemele reale și soluții.

Categoric, instituțiile statului trebuie conduse de profesioniști și nu de aliniați sau acoliți politic! Dacă aceste schimbări nu vor apărea în termen scurt, procesul discreditării instituțiilor statului român se va accelera”, mai subliniază Adrian Pau.

 

 

 

1 comentariu

  • Edmund

    Draga Adrian Pau, justitia romana e discreditata de mult, de la Monica Macovei... Politia s-a discreditat in ultimu-un hal de nedescris!
    - Tu, ca deputat ce PM faci? In afara de a da din cioc?
    -Eu discreditez politicianul de astazi!...:)

    Raportează Edmund Sâmbătă, 03 August 2019 20:57 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login