Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau îl atacă dur pe Robu, despre care spune că este ciuma şi un mic Dragnea, la nivel local!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidele politice au ajuns pe ultima sută de metri cu strângerea de semnături în vederea depunerii candidaturilor la alegerile europarlamentare.

Cele mai mari probleme le întâmpină însă formaţiunile mici, nou înfiinţate,  ai căror lideri reclamă că li se pun beţe în roate, de către administraţiile publice.

CITEŞTE ŞI: Ateliere de încondeiat ouă, Parada Iepurașilor și concerte corale, la Târgul de Paști din Timișoara! Vezi aici programul

În această situaţie este şi Pro România, care la Timişoara nu a primit avizele necesare pentru a-şi amplasa corturi inscripţionate cu însemnele partidului.

Problema a fost ridicată de deputatul Adrian Pau, care îl arată cu degetul pe Nicolae Robu, primar al Timişoarei şi totodată preşedinte al PNL Timiş.

“Surprinzător, pentru Campania de strângere de semnături, Primăria Timişoara a dat aprobare partidelor Pro România şi USR, pentru amplasare de corturi fără însemne politice. Am constatat însă că există corturi prin oraş, care au încemnele PNL. În aceste condiţii, mă întreb: oare PNL trebuie să fie altfel, decât alte partide? Oare domnul Robu poate merge pe limbajul domnului Codrin Ştefănescu? Domnul Robu este un mic Dragnea, la nivel local? Ce e pentru dânsul, est eîn regulă, ce nu est epentru dânsul, nu este în regulă? Cu alte cuvinte, colegii lui să aibă, iar alţii să moară dacă nu sunt la putere. Nu înţeleg această abordare”, a spus astăzi, deputatul Pro România, Adrian Pau.

În aceste condiţii, parlamentarul şi-ar dori o explicaţie din partea primarului, însă este convins că nu va primi.

CITEŞTE ŞI: CCIAT şi ISU Banat au prezentat firmelor timișene ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Pau însă continuă atacurile la adresa lui Robu, pe care îl numeşte ciumă.

“La patru conferinţe din cinci îşi aduce aminte de ciumă. Nu ştiu care... roşie, galbenă, albastră, portocalie .. are câte ciumă dânsul. Paradoxul este că în momentul de faţă dânsul este ciuma”, a mai spus Pau.

Deputatul a anunţat că, până acum, Pro România are 200.000 de semnături, dintre care 5.400 adunate doar în Timiş.

 

 

 

1 comentariu

  • Marin

    mai bine ar lega Calea Lipovei si zona I.I .de la Brad cu spitalul Victor Babes si Institutul de cardiologie, Simion Barnutiu ,strand din Calea Lugojului, Ghiroda , Aeroport.

    Raportează Marin Miercuri, 13 Martie 2019 19:19 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login