Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau îl atacă dur pe Robu, despre care spune că este ciuma şi un mic Dragnea, la nivel local!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidele politice au ajuns pe ultima sută de metri cu strângerea de semnături în vederea depunerii candidaturilor la alegerile europarlamentare.

Cele mai mari probleme le întâmpină însă formaţiunile mici, nou înfiinţate,  ai căror lideri reclamă că li se pun beţe în roate, de către administraţiile publice.

CITEŞTE ŞI: Ateliere de încondeiat ouă, Parada Iepurașilor și concerte corale, la Târgul de Paști din Timișoara! Vezi aici programul

În această situaţie este şi Pro România, care la Timişoara nu a primit avizele necesare pentru a-şi amplasa corturi inscripţionate cu însemnele partidului.

Problema a fost ridicată de deputatul Adrian Pau, care îl arată cu degetul pe Nicolae Robu, primar al Timişoarei şi totodată preşedinte al PNL Timiş.

“Surprinzător, pentru Campania de strângere de semnături, Primăria Timişoara a dat aprobare partidelor Pro România şi USR, pentru amplasare de corturi fără însemne politice. Am constatat însă că există corturi prin oraş, care au încemnele PNL. În aceste condiţii, mă întreb: oare PNL trebuie să fie altfel, decât alte partide? Oare domnul Robu poate merge pe limbajul domnului Codrin Ştefănescu? Domnul Robu este un mic Dragnea, la nivel local? Ce e pentru dânsul, est eîn regulă, ce nu est epentru dânsul, nu este în regulă? Cu alte cuvinte, colegii lui să aibă, iar alţii să moară dacă nu sunt la putere. Nu înţeleg această abordare”, a spus astăzi, deputatul Pro România, Adrian Pau.

În aceste condiţii, parlamentarul şi-ar dori o explicaţie din partea primarului, însă este convins că nu va primi.

CITEŞTE ŞI: CCIAT şi ISU Banat au prezentat firmelor timișene ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Pau însă continuă atacurile la adresa lui Robu, pe care îl numeşte ciumă.

“La patru conferinţe din cinci îşi aduce aminte de ciumă. Nu ştiu care... roşie, galbenă, albastră, portocalie .. are câte ciumă dânsul. Paradoxul este că în momentul de faţă dânsul este ciuma”, a mai spus Pau.

Deputatul a anunţat că, până acum, Pro România are 200.000 de semnături, dintre care 5.400 adunate doar în Timiş.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login