Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau, despre Nicolae Robu: ”Omul foarfecă” continuă să creeze haos în Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apar primele reacții după ce seara trecută primarul Nicolae Robu a tăiat cablurile de internet și tv de pe stâlpii din zona centrală.

CITEȘTE ȘI: Haos după operațiunea ”ghilotina” de tăiere a cablurilor! Inspectoratul Școlar și mai multe licee au rămas fără internet

Deputatul Pro România, Adrian Pau l-a numit pe Nicolae Robu - omul foarfecă, după ce a lăsat fără internet firmele, instituțiile și abonații persoane fizice din centrul orașului. 

Ideea îngropării acestor cabluri este lăudabilă, mai spune deputatul Adrian Pau, însă este inadmisibil ca un astfel de gest să fie făcut într-un asemenea mod, fără un calcul al pagubelor produse. 

Cu siguranță, ar fi existat metode prin care furnizorii de servicii de internet, telefonie sau televiziune ar fi trecut singuri la îngroparea cablurilor dacă ar fi fost amendați pentru nerespectarea unei hotărâri luate de Consiliul Local și Primăria Timișoara, și nu doar notificați. Cum pagube suficiente au fost deja făcute, îi solicităm primarului Nicolae Robu să oprească această operațiune de tăiere haotică a cablurilor și să găsească o metodă prin care timișorenii să nu aibă de suferit de pe urma acțiunilor sale. Există instituții publice aflate în blocaj total, societăți comerciale care nu își pot desfășura activitatea și totul din cauza unei idei deloc strălucite a vremelnicului primar al Timișoarei”, spune deputatul Pro România, Adrian Pau.

CITEȘTE ȘI: Șofer rupt de beat, oprit cu focuri de armă, în trafic, după ce a încercat să fugă de poliție!

Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 15:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login