Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputat Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș: Guvernul ALDE-PSD a alocat aproape 7 milioane de lei pentru rezolvarea problemelor stringente din Timișoara, nicidecum pentru fanteziile lui Robu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Guvernul ALDE-PSD a alocat la rectificarea bugetară din această lună suma de 6,6 milioane de lei pentru Primăria Timișoara.

Banii vin într-un moment foarte potrivit având în vedere că Robu a reușit în 2018 ,,performanța,, de a aduce primăria în colaps financiar din cauza managementului defectuos, este de părere deputatul de Timiş, Marian Cucşa.

“Primarul Timișoarei a încercat să găsească tot felul de scuze pentru situația în care a adus instituția pe care o conduce prost la colaps financiar acuzând că guvernul nu îi dă bani. La capitolul atragerii de fonduri europene e deasemenea codaș, proiectele de mare anvergură sunt doar finalizate de Robu însă au fost accesate de fosta administrație. Această rectificare de buget și alocarea sumei de aproape 7 milioane de lei e dovada clară că Guvernul ALDE-PSD sprijină Timișoara! Această alocare de fonduri vine din partea Guvernului, prin eforturile mele ca și parlamentar și ale colegilor mei pentru a sprijini orașul Timișoara și a rezolva problemele stringente, nu activitățile fantasmagorice ale primarului Robu!

În ceea ce privește activitatea parlamentară din noua sesiune, ALDE are câteva proiecte legislative la care lucrează în prezent: a fost depusă Legea Lobby-ului unde se va face clar distincția între lobby și trafic de influență. Pentru redactarea legii am contactat modelul de bune practici din SUA.

Deasemenea, eu și colegii mei din Parlament lucrăm la modificarea unei legi veche din 2002 care prevede ca angajații veniți din străinătate să fie încadrați pe un salariul mediu pe economie în timp ce românii sunt angajați cu salariul minim. Nu mi se pare firesc să luptăm pentru ca românii să nu mai plece la muncă în străinătate iar prin această lege nu facem decât să îi alungăm.

Dorim să reglementăm acest lucru pentru a nu exista niciun fel de discriminare în câmpul muncii în acest sens", a declarat deputatul ALDE, Marian Cucşa.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login