Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Demisie de la vârful USR! Liderul care a fugit cu poliţiştii pe urme, a făcut un pas înapoi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele USR Traian Vuia şi-a dat demisia din funcţie, iar atribuţiile lui au fost preluate de vicepreşedintele filialei.

Dan Lupulescu a recurs la acest gest după ce a fugit de poliţiştii care efectuat un control de rutină în trafic.

Pe aceeaşi temă: Tupeu maxim! Un om politic din Timiş a condus sute de metri, cu poliţiştii pe urme, refuzând să oprească

Liderul USR, care a fost şi el poliţist, s-a arătat deranjat de faptul că oamenii legii nu l-au recunoscut şi au îndrăznit să încerce să îl oprească.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Se închide Pasajul Michelangelo! Ce spun reprezentanţii Primăriei Timişoara?

A fost amendat pentru refuz de legitimare şi nerespectarea semnalelor poliţiştilor şi, în plus, i-a fost suspendat şi permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile.

După ce totul a ajuns în spaţiul public, Lupulescu a decis să renunţe la funcţia de preşedinte USR Traian Vuia.

“Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica. Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard vicepreședinte”, a scris Dan Lupulescu, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Ajutor! O fetiţă de 2 ani a rămas blocată! Apelul disperat al unei femei, la 112

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login