Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie radicală, în ALDE Timiş! S-a stabilit în unanimitate că Tăriceanu şi cei din jurul lui trebuie să demisioneze!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Birourile reunite ale forurilor de conducere ALDE Timiș au dezbătut astăzi, problemele apărute în sânul partidului.

S-au pus pe tapet atât rezultatele dezastruoase obţinute la alegerile europarlamentare, cât şi alianţa electorală cu Pro România, dar şi excluderea recentă a unora dintre membri, acuzaţi că ar fi făcut pact cu PSD.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Femeie de 65 de ani, ucisă de un tânăr teribilist! Maşina victimei a fost aruncată de pe pod

“Am avut o dezbatere foarte bună cu colegii din Timiș și am analizat întreaga situație politică din interiorul ALDE. Mă bucur că fiecare coleg și-a spus părerile deschis și fără rețineri, așa cum e normal să fie! Deciziile luate astăzi, 14 septembrie 2019, le vom transmite conducerii centrale în speranța dezbaterii și analizei și acceptarea măsurilor de redefinire a ALDE!
Imi doresc ca energia echipei de tineri din filiala Timiș să se regăsească și în forurile de conducere centrale pentru că astăzi ALDE are nevoie de o redefinire și o reîmprospătare, cu oameni noi, proactivi, creativi, care să vină cu idei și proiecte pentru România și români! Noi ne dorim o construcție solidă a ALDE, ei își doresc binele propriu”, spune preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Mai exact, în şedinţa de astăzi au fost luate următoarele decizii:

- Asumarea rezultatelor dezastruoase ale ALDE de la alegerile europarlamentare și managementul defectuos al partidului fapt pentru care solicită demisia conducerii centrale, ca gest de demnitate.

- ALDE Timiș solicită organizarea, în perioada imediat următoare, a unui congres extraordinar al ALDE (în maxim o lună de la data primirii acestei informări), pentru alegerea unei noi conduceri și redefinirea proiectului ALDE.

- ALDE Timiș solicită rediscutarea tuturor deciziilor luate în forurile de conducere, în ultimele 3 luni!

- ALDE Timiș nu este de acord cu asocierea politică cu Pro România.

- ALDE Timiș susține colegii exluși cu multă lașitate din partid doar pentru că NU au fost de acord cu actualele decizii.

CITEŞTE ŞI: Dan Barna, validat preşedinte USR, la Timişoara! Principala lui contracandidată, împiedicată să vorbească

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 16:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login