Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie neaşteptată în PNL Timiş! Un liberal important îl susţine public, pe contracandidatul lui Robu, Dominic Fritz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedinte PNL Timiş şi candidat la un nou mandat de primar al Timişoarei, Nicolae Robu primeşte lovitură după lovitură din interior, chiar înaintea startului campaniei electorale.

În primă fază, Alin Nica s-a retras de pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean, pentru că nu a vrut să fie asociat cu numele controversate girate de Robu.

Acum, încă un greu al partidului îi dă o lovitură liderului PNL Timiş.

CITEŞTE ŞI: Este Smart City Developer şi vrea să pună în practică toată experinţa lui, la Peciu Nou! Ca primar, Bogdan Lungu va duce comuna în Europa

Este vorba despre Sorin Supuran, care a anunţat în mod public că Dominic Fritz, din partea alianţei USR PLUS este persoana potrivită să conducă Timişoara.

“Liberal din anul 1991, vicepreședinte al filialei încă din anul 2000 (autosuspendat în prezent) desemnat și implicat în toate campaniile electorale începând cu anul 2000 când am coordonat alegerile Partidului Național Liberal în județul Timiș (alegeri locale, parlamentare și europarlamentare), nu încape îndoială că, Partidul Național Liberal este familia mea, dar nu susțin modul în care este administrat orașul Timișoara de actualul primar, atitudinea acestuia în relația cu mediul de afaceri, modul în care sunt gestionate problemele din sănătate, cele din transportul în comun și aici fac referire la lipsa infrastructurii, precum și la problemele legate de toate ramurile sportive (lipsa unui stadion, a bazinelor de înot, terenuri de tenis, baschet, volei, etc.), lipsa de viziune, agresivitatea față de cei care doresc binele Timișoarei, implicați în proiecte majore pentru orașul nostru, persoanele din media, chiar și față de colegii de partid care sunt cu adevărat liberali și nu depind de vreun post sau scrisoare de susținere pentru ocuparea unei poziții din partea președintelui -primar. Toate acestea mă obligă să afirm că, Timișoara, are nevoie de un om cu viziune. Susțin Dominic Fritz, om de dreapta!”, a scris Sorin Supuran, pe pagina lui de facebook.

Iar dacă pentru Primăria Timişoara îl susţine pe Fritz, în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte CJT, Supuran merge pe mâna colegului de partid, Alin Nica.

Este convins că primarul din Dudeştii Noi este cea mai bună variantă pentru a conduce destinele timişenilor în următorii patru ani.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Urmărire ca în filme, pe strazile Timişoarei! Un motociclist a gonit zeci de kilometri, cu poliţiştii pe urme

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login