Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dacian Cioloș: Timișoara merită mai mult! Merită să devină de facto un oraș european

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacian Cioloș, prezent astăzi la Timișoara, pentru a-i susține pe candidații Alianței USR-PLUS la alegerile locale din 27 septembrie.

Fostul premier al României consideră că deși lucrurile s-au mișcat cât de cât în Timișoara, orașul de pe Bega merită mai mult. Timișoara trebuie să fie pusă pe harta Europei și să devină un oraș de facto european.

Timișoara chiar dacă e unul dintre orașele în care lucrurile s-au mișcat cât de cât în ultima vreme, datorită oamenilor, în primul rând, și datorită mediului privat, totuși Timișoara merită mai mult. Merită să devină de facto un oraș european, nu doar pentru că e în vestul României. Și pentru asta Timișoara merită o viziune pe termen lung. Nu doar câte un asfalt ici-colo și mai făcut un părculeț înainte de alegeri. Și nu doar să ne bazăm pe ceea ce face mediul antreprenorial și societatea civilă. Are nevoie Timișoara să fie pusă pe harta Europei, nu doar pe harta României”, spune Dacian Cioloș.

ciolos 2

Fostul premier crede că data de 27 poate schimba chiar soarta României, și că USR-PLUS poate ”decupla de la butoane” politicienii care au condus timp de 30 de ani România. Alianța USR-PLUS 

Pe 27 septembrie, dincolo de faptul că ne vom alege administrațiile locale, data aceasta poate avea și o altă semnificație pentru România. Poate să aibă un impact major asupra funcționării statului român, dacă alegem așa cum trebuie. Pentru că votând alianța USR-PLUS – oameni cu experiență în mediul privat, cu experiență în societatea civilă, care s-au implicat în politică pentru că vor să schimbe România în bine – putem decupla de la butoane acei politicieni care de 30 de ani au avut oportunitatea de a dezvolta România și vedem foarte clar în ce situație suntem în momentul de față. La finalul lunii septembrie, după alegeri, obiectivul nostru, al USR-PLUS, nu e doar de a da oameni competenți în administrația publică, dar și să facem o breșă în magma asta construită în zeci de ani de vechea clasă politică”, a mai spus Dacian Cioloș.

 Alianța USR-PLUS Timiș are peste 850 de candidați în Timiș la alegerile locale, atât la primării, la consiliile locale și Consiliul Județean,

USR-PLUS Timiș vine în fața alegătorilor cu peste 850 de candidați în peste 85 de UAT-uri, din 99. Toate acestea pentru a încerca să contribuie la reformarea administrației publice locale. Acest lucru se întâmplă nu doar prin programele electorale pe care le propunem, ci și prin constituția și formația candidaților noștri. Sunt marea majoritate din mediul privat sau universitar, sunt fiscaliști, inigineri, medici, specialiști în domeniile lor, cu o experiză dobâdită în domeniul prival, prin indicatori de performanță verificați. Prin ei încercăm să contribuim la eficientizarea administrației publice și la implementarea unor obiective concrete, precum mobilitatea urbană, creșterea și și prezența industriilor cu valoare adăugată mare, stimularea micilor întreprinzători, a fermierilor și nu în ultimul rând la transparentizarea și digitalizarea actului administrativ. Obiectivele sunt foarte simple și clare, implementarea de politici publice și atragerea cât mai multor fonduri europene, în colaborare bineînțeles cu reprezentanții noștri la nivel național”, spune Raul Olajos, copreședinte USR-PLUS Timiș.

oraljos

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login