Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dacian Cioloş, la Timişoara: “Domnul Liviu Dragnea, tot mai convins că nu va putea câștiga alegerile”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul Electoral Central a respins astăzi candidatura Alianţei 2020, dintre USR şi PLUS, pentru viitoarele alegeri.

CITEŞTE ŞI: Romanița Jumanca, președinte OFSD Timiș vrea cât mai multe femei implicate activ în politică!

Motivul invocat de membrii BEC este că preşedinţii celor două formaţiuni, Dan Barna şi Dacian Cioloş nu apar în Registrul Partidelor Politice.

Situaţia îl revoltă pe liderul PLUS care este convins că în spatele acestei decizii sunt comenzi politice.

“Este o decizie injustă, în baza unei interpretări a legii, dusă la limită. Noi am făcut toate demersurile necesare pentru înregistarea acestei alianţe. Ambele partide au conduceri care au fost alese statutar şi au transmis aceste decizii conform legii, USR în urmă cu cun an şi jumătate, iar noi imediat după Convenţia Naţională din ianuarie. Domnul Liviu Dragnea, tot mai convins că nu va putea câștiga alegerile în mod normal și în mod legal, iată că se folosește de toate tertipurile pentru a încerca să influențeze rezultatele alegerilor și să influențeze deciziile pe care cetățenii le pot lua participând la vot, și având opțiuni la votare”, a declarat preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, prezent astăzi la Timişoara.

Acesta mai spune că PSD, sun conducerea lui Dragnea, duce România într-o direcţie greşită.

CITEŞTE ŞI: Deputatul ALDE, Marian Cucșa, vrea ca părinții să aibă liber de la serviciu când școlile sunt închise! A inițiat și un proiect de lege

“Suntem din păcate în situația Rusiei, în care șeful suprem decide de la el putere cine are dreptul și ce nu are dreptul să participe la alegeri și lucrul acesta mi se pare foarte periculos Avem încredere că Înalta Curte de Casație și Justiție unde vom face apel în cel mai scurt timp va lua decizia justă, pentru că din punctul meu de vedere legea a fost respectată, dar din păcate ea a a fost interpretată la extreme. Vreau să fiți convinși toți cei care ați susținut de la început această alianță dintre USR și PLUS că vom face tot ce ține de noi pentru ca această alternativă politică să existe în continuare și să aveți această posibilitate de a ne vota, de a ne găsi pe listele de candidați la alegerile europarlamentare”, a mai spus Cioloş.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login