Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Curată democraţie! Deputatul Matei Suciu vrea eliminarea din partid a celor care aduc critici conducerii PSD Timiş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este tensiune maximă în PSD Timiş, unde mai mulţi primari şi viceprimari contestă capacităţile de lider ale lui Călin Dobra.

Aceştia au mers zilele trecute la Bucureşti şi i-au cerut lui Dragnea readucerea în fruntea filialei a lui Titu Bojin, singurul care, în opinia lor, poate ţine organizaţia unită.

CITEŞTE ŞI: Tânără de 19 ani, dispărută de aproape o săptămână de acasă! Familia este disperată

De asemenea, contestatarii lui Dobra au cerut şi anularea alegerilor din Timiş, anunţate pentru data de 1 martie.

Însă, nici susţinătorii lui Dobra nu au stat cu mâinle în sân. Ei au încercat prin toate mijloacele să îi atragă pe dizidenţi pe partea lor, iar în unele cazuri au reuşit.

“Mulţi dintre semnatari nu au mai făcut deplasarea la Bucureşti, iar alţii nu au recunoscut că au semnat. Sunt lucruri urâte care în mod firesc exced dezbaterii internă care trebuie să existe, pentru că e democraţie în sânul partidului”, spune consilierul local, Dan Idolu.

Deputatul Matei Suciu este însă mult mai tranşant. El consideră că cei care au păreri divergente nu au ce căuta în partid.

CITEŞTE ŞI: Sfârșit tragic pentru un șofer de tir! S-a dat jos din cabină și a fost spulberat de o mașină

Sigur este că la 1 martie vom avea un preşedinte şi un for de conducere ales statutar. După aceea, cine mai încearcă să bulverseze această conducere nou aleasă, clar trebuie eliminat”, a spus deputatul Matei Suciu.

Dacă vor fi sau nu alegeri interne la începutul lunii martie, se va decide sâmbătă, în Comitetul Executiv al PSD Timiş.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login