Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Critici dure, la adresa PNL, pentru schimbarea şefilor de instituţii din Timiş! Ce spun social-democraţii despre detaşarea şefului IPJ?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai recente schimbări ale şefilor de instituţii din Timiş au vizat Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” şi Inspectoratul de Poliţie.

Alin Petecel a fost mutat de la IPJ Timiş şa IPJ Dolj, pe o perioadă de trei luni, iar social-democraţii consideră această detaşare un joc al PNL, care îşi urmăreşte propriile interese.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Pericol uriaş, după ce o cisternă cu bitum lichid s-a răsturnat, în afara şoselei! Este alertă maximă

“Liberalii au început strategic mărețul proiect al schimbărilor, cu instituțiile importante pentru ei, însă fără să conștientizeze sau să le pese că acestea sunt instituții importante și pentru siguranța cetățenilor: Spitalul Județean din Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase, Apele Banat, Aeroportul Timișoara și ... IPJ Timiș. Dacă primele instituții sunt văzute ca saci cu bani, din care liberalii își pot umple buzunarele, ultima instituție oferă PROTECȚIE. Astfel, pe principiul - ce e sigur, e sigur, și pentru că tot mai mulți liberali din Timiș sunt certați cu legea, au schimbat repede șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș”, se arată într-un comuncat transmis de PSD Timiş.

Social-democraţii consideră că şefii instituţilor au fost schimbaţi, strict din motive politice, deşi sunt adevăraţi profesionişti.

“Pentru ca PNL să poată fura așa cum a arătat întregii țări cât de bine știe să o facă, pentru a avea protecție atunci când este cazul și pentru alte situații din care să scoată <<puțin profit>>”, au mai punctat cei de la PSD, care nu l-au scăpat din vedere nici pe Sorin Drăgoi, candidatul PNL la Primăria Dumbrăviţa.

Pe acesta îl acuză că a furat startul campaniei electorale şi a organizat deja întâlniri cu mulţi oameni, fără să se respecte regulile de distanţare socială şi fără ca participanţii să poarte măşti de protecţie.

„Acțiunea electorală a fost făcută publică cu mare fală, căci altfel nu își avea rostul, nu-i așa? Domnule candidat, oare sunteți conștient că pentru câteva voturi ați expus sănătatea întregii comunități pe care dumneavoastră visați să o conduceți? Din păcate, credem că acesta este doar începutul și suntem îngrijorați de ceea ce va urma. În situația de față, cine îi mai poate trage la răspundere pe cei care greșesc, încalcă legi și nu respectă siguranța comunității, dacă aceștia sunt liberali? Zilele acestea, conducerea IPJ Timiș a arătat că știe și poate să sfideze oamenii de rând, înăsprind controalele și amenzile și închizând ochii la încălcarea legii din partea personajelor politice girate de PNL. Domnilor liberali, în stilul caracteristic, v-ați aservit și poliția din Timiș! Respectați legea și lăsați oamenii legii să își facă datoria!”, se mai arată în comunicatul PSD.

CITEŞTE ŞI: Aproape 29.000 de persoane infectate cu coronaviurs! Ultimele 391 de cazuri au fost depistate de ieri până astăzi

Social-democraţii fac şi un apel către poliţişti, cărora le solicită să vegheze la respectarea legii şi să îi sancţioneze pe cei care o încalcă, fără să ţină cont de apartenţa la un partid sau altul.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login