Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Critici dure, la adresa lui Friz: a reuşit să bage un întreg oraş în depresie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amorţeala în care este primarul Timişoarei, Dominic Fritz, le-a atras atenţia consilierilor locali PSD, care ies la rampă.

Ei îl acuză pe edil, că nu a făcut nimic, de când s-a instalat în fruntea administraţiei Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Vaccinare în forţă! În Timiş funcţionează de astăzi, 13 cabinete noi pentru imunizare

“Primarul Dominic Fritz arată, pe zi ce trece, tot mai obosit, mai depășit și mai novice în a administra problemele curente ale orașului. Adusă în fruntea Primăriei Timișoara de un val imens de entuziasm, echipa Fritz a reușit ca în numai 4 luni de mandat să bage un întreg oraș în depresie. S-au tăiat majoritatea investițiilor în curs de implementare (fără să se propună nicio alternativă), s-au adus persoane în primărie paralele cu administrația publică locală, s-au numit persoane cu un trecut penal în funcții publice, s-au perpetuat greșelile manageriale ale vechii administrații în privința societăților comerciale (fostele regii autonome) din subordinea municipalității”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Timiş.

Consilierii social-democraţi îi reproşează lui Fritz că nu a prezentat public, situaţia financiară a instituţiilor din subordine.

În acest context, îi solicită să reformeze cât mai repede aceste societăţi, multe dintre ele, cu grave probleme financiare.

“Noile Consilii de Administrație să fie mandatate de AGA să demită directorii și conducerile societăților din subordinea Consiliului Local Timișoara, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 109/2011 privind guvernanta corporativă a intreprinderilor publice, pentru neîndeplinirea mandatelor asumate! Acest lucru ar fi trebuit făcut de echipa Fritz în prima zi de la instalarea în fruntea unei primării, criticată în campanie, tocmai pentru dezastrul managerial și politizarea excesivă de la firmele municipalității, aflate de mulți ani în pierdere economică”, mai spun consilierii PSD.

CITEŞTE ŞI: Petrecere de botez, stricată de poliţişti! Oamenii legii au descins la un restaurant unde era organizat un chef

Radu Ţoancă, Andra Lăpădatu şi Ioan Szatmari anunţă că vor susţine şi chiar vor iniţia ei un astfel de demers de schimbare a directorilor.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login