Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș: Robu votează împotriva a ceea ce a promis în campania electorală!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș, revoltată de atitudinea primarului vis a vis de amendamentele pe care le-a adus la proiectul de buget.

Mai exact, nemulțumirea Laurei Chindriș vine în contextul în care propunerile ei erau practic proiectele pe care Nicolae Robu le-a promis timișorenilor în campanie electorală încă din 2012, iar până acum nu s-au realizat.

CITEȘTE ȘI: CCIAT oferă asistență pentru înființarea celor 25 start up-uri selectate prin proiectul SIA VEST

Laura Chindriș a propus ca sumele alocate studiilor de fezabilitate pentru proiecte precum metroul sau fântânile arteziene muzicale, să fie destinate unor proiecte de care Timișoara are într-adevăr nevoie, precum realizarea unor parcări în centrul orașului sau construcția unui spital nou. A avut parte însă de un zid, atât primarul Nicolae  Robu, cât și consilierii locali PNL s-au opus vehement amendamentelor propuse de ea.

De când parcările reprezintă niște aberații, așa cum a declarat primarul în ședința de Consiliu Local? Este o premieră negativă pentru Timișoara. Este pentru prima dată când un primar votează împotriva a ceea ce a promis în campania electorală. Primarul Robu este într-o realitate paralelă și nu are nicio legătură cu orașul Timișoara. Pentru el, Timișoara este doar locul lui de joacă iar acest lucru ne afectează, pe noi, pe toți! În ședința de consiliul local, la votarea bugetului, am cerut ca banii prevăzuți a fi cheltuiți pentru Studii de Fezabilitate - metrou, fântâni ornamentale și fântână muzicală, să fie totuși folosiți pentru a se identifica soluții în vederea realizării următoarelor investiții în Timișoara: am cerut ca banii alocați pentru studii de fezabilitate pentru fântâni muzicale sau metrou, să fie folosiți pentru ceea ce au nevoie timișorenii, de fapt ceea ce însuși Nicolae Robu a promis în 2012. Colegii PNL care obișnuiesc să sară în apărarea șefului au sărit să spună că sunt aberații amendamentele mele, nerealizând că sunt promisiunile lor din 2012”, spune Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara. 

CITEȘTE ȘI: Timișoara va avea în sfârșit un muzeu al Revoluției! Ministerul Culturii a preluat clădirea fostei garnizoane din Piața Libertății

Toate amendamentele Laurei Chindriș au fost respinse în plen, însă proiectul de buget a fost votat.

Ultima modificare Joi, 09 Mai 2019 15:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login