Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cine-mparte, parte-şi face! Sabotajul Guvernului PNL, reclamat de social-democraţii din Timiş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social-democraţii din Timiş acuză Guvernul că pedepseşte comunităţi întregi, pentru simplul motiv că sunt conduse de primari din alte partide decât PNL.

“Alocările prin H.G. 758 din 10 septembrie 2020, privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru unele unități administrativ-teritoriale, au fost strict politice. Comune ca Dumbrăvița, Șag sau Giroc, de exemplu, au fost defavorizate în raport cu altele din zona periurbană a Timișoarei, conduse de liberali”, transmite PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Cum începe noul an, pentru studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara?

“Este o bătaie de joc la adresa cetățenilor, un sabotaj de la Guvern pentru comunitățile conduse de primari PSD, deloc întâmplător, chiar înainte de alegerile din 27 septembrie 2020. Calculul Guvernului este că bugetele alocate vor putea fi folosite pe post de ași ascunși în mânecă, un fel de ”mită” electorală virtuală care să arate că dedicațiile pot curge și înainte și după scrutin, atâta vreme cât politic se menține linia.

Asta arată cât de relative sunt echitatea, corectitudinea, egalitatea de șanse, legea, pentru PNL-iști, când sunt puse în balanță cu interesul lor pentru bani și influență. Concluzia este că banii românilor și implicit ai timișorenilor sunt pe dedicație”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş, unde sunt prezentate şi sumele alocate de Guvern.

Astfel, 47 de comune, conduse de primari PSD au primit 11.750 de mii de lei în timp ce cele 38 de comune PNL au primit 16.357 de mii de lei, fără să fie luate în calcul orașele.

“La calculul liberal au intrat și primarii traseiști, achizițiile de cinci stele ale PNL, care au primit bani frumoși, un exemplu fiind Teremia Mare care a primit mai mult decât dublu față de Biled, comună cu aproximativ același număr de locuitori”, mai reclamă social-democraţii.

CITEŞTE ŞI: Trei fete dispărute fără urmă dintr-un centru de plasament! Parcă au intrat în pământ

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2020 15:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login