Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ce spune deputatul PSD, Adrian Pau, despre demisia lui Nicolae Robu, pus sub acuzare, de procurorii DNA?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ancheta în dosarul mafiei imobiliare de la Timişoara, şi mai ales punerea sub acuzare a lui Nicolae Robu e devenit o temă fierbinte.

Subiectul este îndelung dezbătut, mai ales de către oamenii politici, care au opinii pro şi contra şi, în timp ce unii consideră că primarul ar trebui să demisioneze, alţii critică acţiunea DNA.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș invită firmele în vizită de studiu la Budapesta!

Dacă cei din PNL îi iau apărarea lui Robu, social-democraţii sunt de părere că Nicolae Robu ar trebui să renunţe la funcţiile politice.

“Nu avem toți obligația să-i cântăm în strună, să-i spunem cât este de deștept și de bun primar. Cred că Robu ar trebui să stabilească când a fost bun și când nu a fost bun DNA-ul, când trebuie să ne dăm demisia de onoare din anumite funcții și când nu. Până la urmă, nu trebuie să ne dăm demisia din funcția de primar, ci din funcția politică. Deși, sincer vorbind, cred că pe noi, ca și entitate politică, ne avantajează faptul că domnul Nicolae Robu este primar, și din acest punct de vedere o să fiu mai reținut în solicitarea demisiei dânsului, pentru că ne va fi greu să găsim o altă persoană care să ne fie atât de favorabilă”, a declarat deputatul PSD, Adrian Pau.

În altă ordine de idei, parlamentarul a reacţionat şi cu privire la faptul că Robu l-a numit “cretin” pe Matei Suciu, după ce acesta a vorbit despre datoriile primăriei Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Video: Accident sub ochii poliţiştilor! O tânără a rămas încarcerată într-un taxi!

“De multe ori să știți că am și eu, și aici trebuie să îmi asum, îmi aduc aminte că în 2012 ne rupeam încălțările pe stradă pentru a-l face pe domnul Robu primar și mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism la vremea respectivă. Că sunt deștept acum nu mă mai ajută cu absolut nimic și nu îmi scuză faptul că la vremea respectivă am greșit. Am convingerea că de acum încolo fiecare dintre noi o să fie un pic mai atent la ceea ce o să facem. Eu respect instituția primarului, respect funcția de primar, dar nu am obligația să respect cetățeanul din spatele acestei funcții”, a mai spus Pau.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login