Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Candidatul ALDE la europarlamentare, secretarul de stat Ovidiu Sîrbu: Românii trebuie să aibă aceleași drepturi ca toți cetățenii Uniunii Europene!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă avem aceleași obligații ca națiunile vestului, atunci trebuie să deținem și aceleași drepturi. Standardul dublu nu mai este o ficțiune.

Acum, problema este recunoscută oficial în familia UE.

Românii au dreptul la produse alimentare și medicamente cu etaloane identice de calitate pentru toți europenii din est sau din vest.

Ovidiu Sîrbu: Nu suntem cu nimic mai prejos față de alți europeni. Românii au dreptul la produse de cea mai bună calitate, de la detergenți până la electrocasnice. Ni se cuvin servicii la același nivel ca în statele membre. 

Este obligația noastră să le apărăm românilor aceste drepturi. ALDE se implică! Balanța trebuie să fie aceeași pentru toți:

o    ALDE se va lupta pentru ca cetățenii români să beneficieze de produse și servicii identice cu cele din întreaga UE

o    ALDE va milita pentru măsuri împotriva practicilor comerciale neloiale de vânzare a unor produse de calitate inferioară în România

o    ALDE va depune eforturi politice și administrative pentru ca autoritățile naționale să primească puteri sporite pentru eliminarea practicilor neloiale

o    ALDE va susține crearea unui cadru juridic care să permită consumatorilor să solicite compensații de la producători

Românii își pot schimba viața accesând bani europeni. Candidatul ALDE spune că se va lupta la Bruxelles pentru ca banii să ajungă cât mai repede în comunitățile din România.

Ovidiu Sârbu: Românii au dreptul la bunăstare egală cu a celorlalți cetățeni europeni. Nu doar o dată la 5 ani îi considerăm pe români esențiali, ci în fiecare zi. Este esențial să ne unim eforturile pentru o Europă mai eficientă. Motto-ul Președinției române răspunde acestui imperativ: „Coeziunea, o valoare europeană comună”, pentru că reflectă exact voința de a nu lăsa pe nimeni deoparte. Ne propunem să reușim împreună să consolidăm unitatea și coeziunea, într-un moment cu teste și mize importante pentru Uniunea noastră, Uniunea noastră Europeană a tuturor.

ALDE își dorește un nivel de dezvoltare și bunăstare asemănător statelor europene. Măsuri:

o    ALDE va susține interesele operatorilor economici români pentru a valorifica oportunitățile existente în UE.

o    ALDE va promova noi proiecte pentru a coordona mai bine politicile naționale și europene în scopul creșterii economice.

o    ALDE va promova noi proiecte pentru a coordona mai bine politicile naționale și europene în scopul dezvoltării calității vieții.

o    ALDE va încuraja dezvoltarea unui mediu politic care să susțină stabilitatea și predictibilitatea sistemului fiscal.

 

Comandat de ALDE
Realizat de Vest Image Production SRL
CMF 41190002

Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 15:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login