Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călin Dobra: PSD intră în opoziție dar nu renunță la lupta pentru binele românilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PSD Timiș spune că social democrații vor lupta în continuare pentru binele românilor, chiar dacă au trecut în opoziție.

Călin Dobra spune că noul Guvern susținut de partide politice care s-au unit conjuctural pentru a scoate de la guvernare PSD. Lideul social democraților din Timiș a reamintit și câteva dintre realizările guvernării PSD, printre care  mărirea pensiilor și salariilor, majorarea salariului minim, reducerea TVA și creșterea Produsul Intern Brut al țării.

”PSD își asumă rolul de partid în opoziție și va lupta în continuare pentru binele românilor, însă, ei, așa cum au promis, nu vor mai continua programele pentru bunăstarea românilor și, așa cum îi știm, vor eșua în toate lucrurile de care au acuzat guvernarea social-democrată. Vor da afară angajați din administrația publică, oameni care au performat în diverse domenii de specialitate, vor tăia venituri, nu vor face autostrăzi și nu vor construi spitale, iar banii nu vor mai ajunge în buzunarele românilor ci vor îndestula altfel de interese”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Social democrații spun că totul poate fi reparat dacă românii ies la vot în 10 și 24 noiembrie!

Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 14:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login