Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călin Dobra atacă dur PNL! Acuză noua guvernare că dă la o parte profesioniştii pentru a pune în schimb “obligaţii de partid”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Schimbarea Guvernului atrage după sine înlocuirea şefilor de instituţii din teritoriu, aspect criticat dur de conducerea PSD Timiş.

Preşedintele organizaţiei, Călin Dobra, spune că lucrurile nu sunt corecte, pentru că actualii directori au acumulat experienţă şi au devenit buni profesionişti, astfel că darea lor la o parte va afecta bunul mers al lucrurilor.

CITEŞTE ŞI: Video: Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, la mai puţin de două ore distanţă! Zbor direct, de la Timişoara

“Motivul schimbărilor este acela că noul guvern liberal are ca prioritate zero punerea pe funcții de conducere a membrilor de partid, indiferent dacă studiile, activitatea sau priceperea îi recomandă sau nu. Este trist ca în câteva zile, așa cum se preconizează, să fie dați la o parte profesioniști, înlocuiți fiind cu <<obligații de partid>>”, spune preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra.

Reacţia liderului social-democraţilor din Timiş vine la scurt timp după ce primarul Nicolae Robu a anunţat că prefectul şi subprefectul judeţului trebuie înlocuiţi de urgenţă.

„Ei reprezintă guvernul în teritoriu. Este oare normal să fie în funcție aceleași persoane care au reprezentat guvernul anterior, cu care ai fost în confruntare? (…) Ce înțeleg cetățenii județului Timiș dacă văd că la nivelul de reprezentare al guvernului sunt aceleași persoane care au reprezentat Guvernul Dăncilă? Asta e o Românie normală? Noi trebuie să schimbăm și legea și lucrul acesta trebuie asumat! Instituția Prefectului nu e normal să fie o instituție neutră”, a spus primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care este şi președinte al PNL Timiș.

Situaţia îi revoltă pe PSD-işti, care sunt de părere că aceste schimbări se fac politic, şi nu pe bază de performanţe.

CITEŞTE ŞI: Video: Căprioară salvată de la moarte sigură! Pompierii au intervenit de urgenţă

”Indiferent de vremuri, PSD a promovat și susținut oameni care s-au remarcat în domeniul profesional de activitate, care au avut rezultate remarcabile și nu în ultimul rând, oameni cu o pregătire care să îi recomande în respectivele domenii și funcții de conducere a diverselor instituții ale statului. Consider că schimbări doar de dragul schimbărilor, pe criterii politice, nu își au rostul, iar acest mod forțat de ungeri pe funcții de conducere va conduce la apariția unor mari dificultăți în managementul respectivelor instituții. Din păcate, acest lucru se va resimți curând și în județul nostru, unde se pregătesc schimbări majore pe criterii politice. Transmit un mesaj de aici, din Timiș: nu trimiteți specialiștii și profesioniștii acasă!”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login