Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călin Dobra şi-a depus candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş! Suntem echipa câştigătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu 10.000 de semnături de susţinere adunate, social-democraţii şi-au depus astăzi candidaturile pentru Consililiul Judeţean Timiş.

Primul pe lista de consilieri este Călin Dobra, care de altfel candidează şi pentru funcţia de preşedinte CJT.

CITEŞTE ŞI: Noi focare de infecţie cu coronavirus, în Timiş! Angajaţi infectaţi la un magazin Profi şi la Continental

Vrea să continue proiectele deja începute şi să dea starul altora noi, pentru ca Timişul să fie unul dintre judeţele fruntaşe ale ţării.

Iar pentru asta, cele mai importante sunt fondurile europene, care pot ajuta la o dezvoltare în forţă.

“Zi importantă pentru echipa social democrată, dar și pentru partenerii noştri din PPUSL. Zi importantă pentru că am depus candidatura atât pentru președinte a Consiliului Județean, dar și echipa de consilieri județeni, echipa câştigăroare la Consiliul Județean. Spun acest lucru pentru că, prin prisma activității și a experienței timp de aproximativ patru ani, din ianuarie 2017, am implementat proiecte importante pentru județul Timiș, proiecte pe fonduri europene, proiecte pe fonduri guvernamentale, dar și din bugetul propriu al Consiliului Județean. Ne așteaptă o perioadă foarte grea, în care se lucrează la ceea ce înseamnă următorul ciclu de finanțare 2021 - 2027, o perioadă în care sunt ferm convins că, prin prisma experienței acumulate la nivelul Consiliului Județean vom accesa în continuare proiecte pe fonduri europene. La acest moment sunt undeva la 80 de milioane de euro, proiecte pe fonduri europene și vom continua și pe următoarea sesiune de finanțare. Suntem echipa câștigătoare”, a spus Călin Dobra.

Pe lista de candidaţi pentru posturile de consilieri judeţeni, Călin Dobra este urmat de Mihai Ritivoiu, care este şi în prezent consilier judeţean, Aura Danielescu, fostul inspector şcolar general şi Dan Idolu, fostul director al Aeroportului.

Urmează Sabin Bociu – primar în comuna Jebel, Petru Andea – fost secretar de stat în miisterul Educaţiei, Ioan Sorincău – fostul primar din Moşniţa Nouă.

Pe listă se mai regăsesc Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL) şi Roxana Manasia.

CITEŞTE ŞI: Rupt de beat, un şofer a spulberat o fetiţă, în faţa casei şi a fugit! Unde l-au găsit poliţiştii?

 

Ultima modificare Luni, 17 August 2020 17:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login