Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ben Oni Ardelean şi-a deschis primul cabinet parlamentar din afara Timişoarei. A ales comuna Giroc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderii PNL Timiş şi-au dat astăzi întâlnire la Giroc, unde deputatul Ben Oni Ardelean şi-a deschis birou parlamentar.

"Deschid astăzi un nou Biroul Parlamentar în Giroc, în vederea unei mai bune comunicări cu cetățenii și antreprenorii zonei periurbane. Puterea economică a Timișului de astăzi ar fi de neimaginat fără dezvoltarea spectaculoasă din ultimii ani a localităților din vecinătatea Timișoarei. Astăzi este doar începutul! Îmi doresc ca această locație să devină un club liberal în Giroc, o zonă de audiențe, dar și de dezbateri, să creeze o platformă în sprijinul noului nostru viceprimar liberal, tânărul Dan Vîrtosu", a declarat deputatul Ben Oni Ardelean.

CITEŞTE ŞI: Cinci fluxuri noi de vaccinare, în Timiș, din 15 martie! Aici se va administra serul de la Moderna

Senatorul Alina Gorghiu a anunțat că îşi va deschide şi ea un cabinet parlamentar în județ, la Lugoj.

"Un asemenea birou este cea mai bună interfață și conexiune cu reprezentanții în Parlament, este centura care poate lega nevoile comunității de aici cu soluțiile care depind de la nivel național", a spus Alina Gorghiu.

"Am convingerea că toate inițiativele care vor veni spre biroul parlamentar din Giroc vor fi duse spre zona decizională. Sunt sigur că vor mai apărea cabinete în județ, și eu voi deschide unul. Vrem să mergem înspre județ pentru contacte netrunchiate cu cetățenii din zonele periurbane și din comune", a declarat deputatul Marilen Pirtea.

Dănuț Groza, secretarul general interimar al PNL Timiș, a precizat că săptămâna aceasta au fost două evenimente deosebite pentru comunitatea din Giroc, unul fiind deschiderea acestui birou parlamentar, iar al doilea, alegerea viceprimarului liberal Dan Vîrtosu.

"Aceste lucruri bune trebuie să funcționeze timp de patru ani. Ne interesează ca parlamentarii să fie implicați și apropiați de cetățeni. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru giroceni și timișeni", a spus Dănuţ Groza.

CITEŞTE ŞI: CITEȘTE ȘI: Femeie bătută de propriul fiu. Motivul este cel puţin hilar

Cabinetul parlamentar este situat în Giroc, pe strada Asociației nr. 11, iar orarul pentru audiențe este următorul: joi între orele 15-17 și vinerea între orele 14-16.

Programarea audiențelor se face la numărul de telefon 0770.563.795.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login