Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bătaie în PNL Timiş, pentru o funcţiile consilier judeţean şi deputat! Înscrierile s-au încheiat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii din Timiş au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile locale şi parlamentare care vor avea loc în acest an.

Prima etapă, cea de depunere a candidaturilor în interiorul partidului, s-a încheiat, iar bătălia cea mai mare este pentru posturile din Consiliul Judeţean, dar şi pentru Camera Deputaţilor, concurenţa este uriaşă.

CITEŞTE ŞI: Leacul pentru cancer, prezentat timişorenilor! Specialişti de renume, de la Viena, au adus o rază de speranţă bolnavilor

“La Consiliul Local al municipiului Timişoara avem 29 de aspiranţi. Pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean avem trei aspiranţi, pentru poziţia de consilier judeţean avem 46 de aspiranţi, pentru poziţia de deputat avem 22 de aspiranţi, iar pentru cea de senator, cinci aspiranţi. Există interes, mai ales pentru poziţia de deputat. Am avut ca termen, ziua de joi aşa că au avut timp toi colegii să se înscrie”, a declarat astăzi, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Desi iniţial nu a vrut să facă publice numele celor care s-au înscris în cursa internă, pentru a candida la diverse funcţii, Robu i-a nominalizat pe cei trei colegi care aspire la funcţia de preşedinte CJT.

Este vorba despre Alin Nica, Alin Popoviciu şi Ciprian Bogdan, care şi-au manifestat această dorinţă, urmând ca o decizie finală în ceea ce priveşte candidatura, să fie luată în perioada următoare.

Oricum, Robu este optimist când vine vorba despre alegerile locale şi parlamentare, la care speră un rezultat care să plaseze PNL pe prima poziţie.

“Suntem partidul numărul 1, conform sondajelor, şi trebuie să valorificăm asta şi în plan electoral, astfel că ne vom fixa ţinte. În mare, pot să vă spun că dorim să avem majoritate în Consiliul Local Timişoara, în Consiliul Judeţean Timiş, să ocupăm preşedinţia CJT şi să creştem în ceea ce priveşte reprezentarea parlamentară”, a mai spus Robu.

CITEŞTE ŞI: A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor, iar de atunci este căutat fără încetare! L-ai văzut cumva?

Printre cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida este Lucian Căldăraru, care s-a înscris atât pe lista de la Consiliul Local, cât şi pe cele de deputaţi şi senatori.

Pentru Senat şi-au depus candidatura Alina Gorghiu, Marilen Pirtea, Claudiu Chira, Lucian Căldăraru şi Dan Sarmeş.

Pentru un post de deputat, s-au înscris Sorin Arădean, Ben-Oni Ardelean, Lucian Avram, Maria Barna, Lucian Căldăraru, Claudiu Chira, Sorina Ciurlea, Liviu Cocean, Adriana Corbeanu, Dan Diaconu, Vinu Giumanca, Ionuț Gaiță, Radu Lambrino, Daniela Mariș, Raul Pătrașcu, Marilen Pirtea, Marin Popescu, Alin Popoviciu, Petru Roman, Elena Samoilă, Dan Sarmeș și Cosmin Șandru.

 

 

 

1 comentariu

  • Votant

    Speram ca cei ce ne-au mărit impozitul pe mașini, case și teren să nu vă mai văd pe acolo. Dom primar, una dintre minciunile pe care le spuneai în campania trecută a fost că nu veți majora impozitele. Acum pozați ca fecioara Maria! Trăiesc cu speranța să vă curățați de pe acolo mai ales ăia care a-ți fost prin centru la manifestările de protest unde pozați în victime dar pe la spate ne-ați cocoșat la impozite. Ce pot să înțeleg de la voi? Cu ce sunteți voi mai buni?

    Raportează Votant Luni, 24 Februarie 2020 13:54 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login