Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atac dur al ALDE, la adresa opoziției! Vezi aici poziția deputatului de Timiș, Marian Cucșa!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanții ALDE atacă dur opoziția, pe care o acuză că mai are nicio limită în a minți opinia publică.

CITEȘTE ȘI: Transformare miraculoasă! Cum au schimbat, oamenii cu suflet, o cocioabă dărăpănată, într-o locuinţă caldă şi primitoare?

Vicepreședintele ALDE și deputat de Timiș, Marian Cucșa spune că este halucinant ce au înțeles reprezentanții PNL și USR la discuțiile purtate cu delegația Parlamentului European.

Discuțiile în cadrul întâlnirii cu reprezentanții Parlamentului European nu au stat nici pe departe așa cum au relatat iluștrii reprezentanți ai PNL, în frunte cu doamna Turcan. Nu a venit nimeni să tragă la răspundere pe cineva sau să umilească, așa cum am văzut că au fost interpretate declarațiile celor din PNL. Doamna Turcan a reușit să transforme întâlnirea de miercuri într-o sesiune de exprimare a frustrărilor personale. Prea puțin interesată de ce se întâmplă cu România, doamna Turcan a considerat că o discuție cu membrii Parlamentului European este o bună ocazie pentru a se plânge că nu este băgată seamă și că nu este lăsată să vorbească în Parlament, o minciună sfruntată. O chestiune puerilă, dar care arată nivelul la care se află PNL”, spune Marian Cucșa.

Cucșa mai spune că Antonio Tajani, președintele Parlamentului European a subliniat că apreciază progresele României și că este o nedreptate că nu am intrat în Schengen până acum și că țara noastră este pregătită să adere și nu a ridicat problemele expuse de opoziție. 

CITEȘTE ȘI: Proiect de anvergură! Vom merge cu vaporaşele, de la Timişoara până în Serbia!

Întâlnirea cu reprezentanții Parlamentului European a fost o nouă ocazie pentru cei de la PNL și USR să denigreze țara și să-și spele rufele în public, ca nu cumva țara noastră să aibă vreun beneficiu din această vizită a reprezentanților Parlamentului European. Nu mai miră pe nimeni de ce europenii au o părere negativă cu privire la România. Este din cauza acestui tip de politicieni, pentru care interesul personal și interesul de partid sunt mai presus de interesul național”, mai spune Cucșa.

Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2018 15:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login