Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alin Nica, criticat de PSD Timiş: Nu puteţi convinge lumea să sunteţi un lider serios

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au trecut două luni de la alegerile locale, iar negocierile dintre PNL şi USR PLUS, la nivelul judeţului Timiş, bat pasul pe loc.

Social-democraţii consideră că principalul vinovat este Alin Nica, preşedintele CJT, pe care îl acuză că pune interesele personale înaintea problemelor jdueţului.

CITEŞTE ŞI: Ping-pong cu vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Timiş! Astăzi deblocarea situaţiei a fost amânată din nou

“Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea. Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica”, transmite PSD Timiş.

Social-democraţii spun că amânarea alegerii celor doi vicepreşedinţi de la CJT este o iresponsabilitate dublată de incompetenţă.

Ei trag un semnal de alarmă şi cer deblocarea acestei situaţii, care nu face altceva decât să îngreuneze administrarea judeţului.

„Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe facebook dar cu lipsă de decizie și de asumare”, mai spun cei de la PSD.

Ei consideră că nici USR-iştii nu sunt străini de interese personale.

„Până acum și unii și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Justiția nu este matematică. Justiția este despre oameni și problemele lor

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login