Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alin Nica, învestit în funcţia de preşedinte CJT în prezenţa lui Orban! Premierul a lămurit problema colaborării cu USR-PLUS

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vizită fulger a premierul României, Ludovic Orban, în vestul ţării, unde prima dată s-a oprit la Timişoara.

Asta pentru a participa la ceremonia de învestire a noului preşedinte CJT, Alin Nica.

CITEŞTE ŞI: Imagini de coşmar! Maşini transformate într-un morman de fiare, după un impact violent

La eveniment a participat şi primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, care zilele trecute a avut un schimb de replici cu liderul PNL Timiş.

Asta după ce negocierile pe tema formării unei majorităţi în Consiliul Local şi Judeţean au intrat în impas.

Şi pentru că au apărut imediat zvonuri despre o posibilă alianţă USR-PLUS cu PSD, Orban a ţinut să facă lumină.

“Atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul Timişoarei, PNL va forma majorităţile de guvernare locală cu USR-PLUS. Săfim clari, limpezi. Sigur că la baza acestei colaborări trebue să stea fundamente solide, trebuie să stea principii de funcţionare a acestor majorităţi, trebuie să stea un respect reciproc, care să fie maniifestat printr-o non-agresiune între cele două părţi şi de asemenea să fie obiectivele pe care le urmărim în guvernarea loclă comună, între PNL şi USR-PLUS”, a spus Ludovic Orban, premierul României.

După ceremonia de învestire de la CJT, Orban urmează să aibă întâlniri cu directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu şi cu medicul ATI, Dorel Săndesc.

De asemenea, va avea discuţii cu directorul Teatrului Național Timișoara, Ada Lupu Hausvater și va vizita  obiectivul de investiție Cămin Studențesc – Universitatea de Vest din Timișoara, din Piața Sfântul Petru.

Apoi, premierul va merge la Arad, unde va participa la şedinţa de învestire a Consiliului Local.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Timişoara a intrat în scenariul roşu: se închid şcolile şi restaurantele. Masca de protecție e obligatorie peste tot

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login