Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alfred Simonis: PSD va vota viceprimarul USR pentru a debloca o criză creată de oameni politici mici, fără experiență şi cu orgolii mai mari decât capacitatea lor intelectuală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, anunță că social democrații vor vota viceprimarul propus de USR.

Gestul vine în semn de respect pentru dorința timișorenilor care au poziționat USR pe primul loc în Timișoara la alegerile locale din 27 septembrie, dar și pentru a debloca o criză creată de oamenii politici la nivel local.

În ultimele săptămâni am făcut mai multe apeluri la responsabilitate adresate domnilor Nica şi Fritz. Le ceream să conştientizeze gravitatea situației sanitare şi economice cu care ne confruntăm. Le ceream să nu se mai bată pentru funcții, putere, influență.

Solicitările mele au fost în van, iar astăzi asistăm la un teatru absurd, ale cărui victime sunt timişorenii. Azi vor fi votați viceprimarul sau viceprimarii, iar USR şi PNL nu au reuşit să depăşească logica intereselor meschine de grup. Actuala pandemie este şi o  provocare peste care putem trece dacă invățăm să fim mai uniți, mai solidari, mai aproape de cei pe care îi reprezentăm. USR a câştigat alegerile în Timişoara cu 13 consilieri locali, având nevoie de un singur vot pentru majoritatea necesară alegerii viceprimarului. Voința timişorenilor a fost ca USR să conduca municipiul in următorii 4 ani, iar PSD respectă acest lucru. 

Vă anunț că reprezentanții PSD vor vota viceprimarul USR, ca un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor. Țin să subliniez incă o dată că PSD Timiş nu participă la nicio negociere pentru majorități şi nu doreşte funcții în executiv. De asemenea, votul de azi nu este un cec în alb dat actualei administrații, ci un gest punctual, menit să deblocheze o criză creată de oameni politici mici, fără experiență şi cu orgolii mai mari decât capacitatea lor intelectuală. 

Timişoara pe primul loc!”, a transmis liderul PSD Timiș, Alfred Simonis.

Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 17:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login