Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș: ”Ați arătat că sunteți prizonierul intereselor de grup ale colegilor de coaliție. Somn ușor, Dominic Fritz!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, acuză un „troc politic” între PNL și USR PLUS, după demiterea lui Ionuț Nasleu, de la Piețe.

Simonis este nemulțumit de faptul că ședința adunării generale a acționarilor (AGA), programată marți, la ora 16.00, a fost anulată cu două ore înainte.

Nicio săptămână nu a ținut “curajul“ administrației Fritz de a începe curățenia generală și depolitizarea în societățile comerciale aflate în subordinea municipalității. Astăzi, ar fi trebuit să aibă loc, la ora 16:00, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la Piețe S.A. pentru demiterea întregului Consiliu de Administrație, pentru neîndeplinirea criteriilor de performanță asumate prin mandat. Cu numai 2 ore înaintea ședinței, consilierii locali au fost anuntați că ședința se anulează, fapt care dovedește totalul dezinteres față de situația reală de la această firmă, cu pierderi economice și o inconștiență crasă a noilor administratori ai orașului în ceea ce privește guvernarea locală. Niciodată, în istoria recentă a Primăriei Timișoara și a Consilului Local, nu s-a jucat alba-neagra cu ședințele AGA”; spune președintele PSD, Alfred Simonis.

Liderul social democraților timișeni spune că USR-PLUS și PNL au făcut un troc politic, în condițiile în care membrii Consiliului de Administrației nu au fost demiși. Astfel, și Ionuț Nasleu rămâne în continuare membru în CA al Piețe.

Ionuț Nasleu rămâne, astfel, în CA la Piețe S.A. A plecat doar din funcția de director, alături de alți colegi din PNL, cu sprijinul nemijlocit al primarului Dominic Fritz. Probabil că acesta a fost trocul politic dintre USR-PLUS și PNL: îndepărtarea omului lui Nicolae Robu de la conducerea societății în schimbul păstrării sinecurilor și indemnizațiilor pentru liberalii din Consiliul de Administrație! Ceea ce s-a întamplat astăzi, la Piețe S.A., domnule Fritz, nu este un pas spre “normalitate“ ci o continuare a practicilor politicianiste netransparente, de culise, atât de blamate de domnul primar și de partidul său în campanie. Ați ratat, astăzi, o șansă importantă, domnule primar, de a arăta că doriți într-adevăr o altfel de administrație locală și ați arătat că sunteți prizonierul intereselor de grup ale colegilor de coaliție. Somn ușor, Dominic Fritz!”, a conchis Simonis. 

Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 16:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login